lauantai 21. huhtikuuta 2012

Sannan perjantai.

Aattelin et teitä kiinnostaa ihan tajuttomasti mun eilinen päivä, joten esittelen sen nyt. Aamulla mentiin yliopistolle tekemään ryhmätyötä videon muodossa. Kaikki meni ihan ällistyttvän hyvin, ihanaa kun kerrankin ryhmätyön teko jotekin vaan toimii. Koulun 7-kerroksesta ulos katellessa näyttää tältä:
(Noi kalterit on ihan ymmärrettävät: toi on tietokoneluokka eli siellä opiskellaan exceleitä. Vähemmästäkin ihmiset heittäytyy alas.) Sitten suuntasin töihin, piti olla puol ysiin asti ahertamassa. Kävikin ilmi et ollaan soitettu melkein kaikki haastateltavat läpi, joten vartin päästä paikalle saavuttuani pidettiin vartin tauko, sitten tunnin lounas (yleensä puol tuntia) ja lopulta meidät lähetettiin kotiin neljältä. JEEEE. Oltiin siinä lorviessamme puhuttu viikonloppuaktiviteeteistä, ja pakkohan sitä sitten oli suunnata lähipubiin kahille. Kustansi yhteensä 6 puntaa, ja olin ihmisten ajoissa kotona, eli sallin tämän yhden hairahduksen itelleni. Matkalla oli ihana puisto.
Sitten kaatosateessa kaupan kautta kotiin. Täällä on tosiaan nyt käynnissä "April showersit", eli yhtenä hetkenä aurinko porottaa ja seuraavana hetkenä taivas repeää. Kuurorakeita tulee vartin kunnes taas on ihan kesäkeli. Onneks saa noi saappaat vihdoin käyttöä! Kuten Iidan ja Siirin sääblogikin kertoo, täällä on kovasti hämmästelty saarivaltion mainetta sateisena, koska täällä ei kyllä oo satanut yhtään.
Tänään oonkin sitte vaa reipastellut siivoamisen parissa, pitäis alottaa seuraavan kurssitehtävän teko, mut jotenkin ei pysty keskittyy kun huone on ihan kaaoksessa. Klaari ruumi, klaari mieli! Lyhensin taas etaria koska silmiin sattui, ja voi luoja, mä en kyllä hallitte tota hommaa ollenkaan. Onneks mulla on kaks säkillistä huiveja.

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kuulostipa kivalta työpäivältä, olispa ne aina tuollaisia!

Mä oon jo ihan kyllästynyt April showerseihin, onneksi pääsen ylihuomenna niitä karkuun Suomeen pariksi viikoksi. Tosin siellä on sitten varmaan April blizzardit meneillään :D

Jamy kirjoitti...

Vitsi et mietin pitkään mikä on etari, mut tajusin lopulta. Mietin ainaskin kaks minuuttii! Ite oon niin tottunut sanaan "otsis".

Mut hyvä et alles klar!

Onks noi ostoskärryt jonkun hobon? Meillä on täällä yks paikallinen hobo, (ja sen nimi kun on Josef, niin me kutsutaan sitä Hosefiksi) jolla on omat kärryt ja se aina kävelee ympäri kyliä ja mul tuli mieleen se nyt noista. Mut toisaalta tossa ei oo mitään omaisuutta, niin ehkä ne on vaan jostain marketista vähän ylijääneet?

I and S kirjoitti...

mä ainakin olisin monta kertaa voinu hypätä tuolta seiska kerroksesta jos olisin tehny siellä exceliä.....onneks olin kotona ja vaan kolmos kerroksessa. ja sää on kyllä ihmeellinen asia !! amazing.
terkuin siiri(en jaksanu kirjautua ulos ja kirjautua takasin omilla tunnuksillani, laiska mikä laiska)

Sanna kirjoitti...

Nina - Hahahaa, April blizzards :D Ehkä oon ihan tyytyväinen johonkin vartin raekuuroon, tarkemmin nyt kun aattelee! Varmaan kiroilen tota menetettyä työpäivää laskujenmaksu-päivänä, mut oli kyllä ihanaa perjantaina kun se tapahtu, oli vähän energiat vähissä.

Jamy - Onkohan Hosef lähteny reissulle? Tossa on vieressä Tesco, mä luulen et tää menee sarjaan Brittinuoret hauskasti harrastaa -laji, ostoskärryjä näkyy siellä sun täällä. Mä käytin kans aina ennen sanaa otsis, mut sit jostain syystä oon alkanu puhuu etarista, vaihtelua se on tollanenkin, vaihteluhan virkistää :D

Siiri - Oltais voitu hypellä yhessä! Saiks sä tehtyy sen sit lopulta ihan ookoo? Mä palautin omani keskiviikkona, adios, poissa silmistä ja poissa mielestä!