keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

On siis kevät!

Taas mennään! Tai mentiin. Käppäilin tiistaina kouluun eri kautta, no olin kyllä menossa eri kampuksellekin. Reitti kulki ihanan ihanan Canonburyn kautta, mikä on siis alue jossa haluaisin maailman ehkä eniten asua. Tiiättekö sellanen, mistä löytyy baareja ja viihdykkeitä, mutta sit asuinalueet on ihan kuin ois jossain pienessä kylässä? Tuolla on vuokrahinnat sitä luokkaa ettei hetkeen tartte alkaa kaavailee osotteenmuutosta tonne, mutta ehkä joskus. Täällä on käynnissä april showersit, eli vartin välein paistaa aurinko tai sataa (rakeitakin), mutta nyt kävi tsägä ja ilma pysyi nättinä monta varttia putkeen.
Kato tulin Espanjaan!
Heheh, no en tietenkään tullut.
Muita kivoja juttuja viime päivinä: Viikonloppuna röhnötin takan edessä tekemässä kouluhommia. Oli ihanan lämmintä.
Sannan mättöblogi suosittelee, osa 269! Yllättäen ei suklaata kuitenkaan tällä kertaa. Oon tosi ennakkoluulonen kaikkea ruokaa kohtaan. Esimerkiks Skittlesejä syön vaan siitä punasesta pussista, ne vihreessä pussissa olevat on varmasti ihan kirpeitä ja yäk. Oon nähnyt tätä oranssia pussia aiemminkin, mut en TIETENKÄÄN oo ostanut koska hui, se on jotain uutta! Yhellä kaverilla sit kuitenkin oli näitä yks päivä, ja uskalsin testata - rakkautta ♥
Käytiin samaisen Skittles-tarjoajan kanssa lounaalla koulupäivänä ihanassa ranskalaisessa kahvilassa. Namnam.
Eli hyvästi menee näin välillä :) Alan nyt vääntää yhtä työhakemusta, haluaisin sen paikan maailman eniten. Koskahan ehtis kattomaan Iholla-jaksot parilta päivältä ja Viidakon Tähtöset?

8 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

skitlesit hyi hyi. ne on ihan kamalia. yök.

Annika kirjoitti...

Mä jotenkin luulin aina et Skittles on suklaata, mut ne ei siis ookaan suklaata?? :D

Jamy kirjoitti...

Mä katoin jo tiistain Iholla, mut aattelin venailla loppuviikon jaksoja plus VeeTeetä huomiseen tai lauantaihin, onpahan sit jotakin tekemistä!

Ihanan keväistä siellä! Tai kesäistä oikeestaan. Tännekin tuli nyt lämpimät ilmat, ja iPhonen mukaan huidellaan max. 28 ja min. 22 asteessa, joten ihan huippua!

Tosin pikkasen pistää vituttamaan se, etten eilen voinut lähteä perheen kanssa Münichiin, kun oli kipee olo, ja tänään heräsin viideltä siihen, et armoton hedari, kuumetta ja nenä vuotaa kun mikäkin vesiputous :(

Mut mulle tärkeintä on, et siellä on samanmoiset ilmat neljän viikon päästä! Meillä on pian lennooooot!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Et kato tähtösiä. ET SAA!

L

Sanna kirjoitti...

Siiri - pöh, ne on ihania! Namnamnam. Mut vastedes voin aina sit tarjoo sulle skittleseitä, etten vaikuta epäkohteliaalta, mut tiiän et mulle jää enempi :D

Annika - Ihan pelkkää hedelmäherkkua! Ei mitään m&m-touhua. Mä en tykkää asioiden yhdistelemisestä, esim. just jos on suklaata ja jotain hedelmää, ni noi on hyviä tällaselle kapeakatseiselle herkuttelijalle. Suosittelen kyllä lämpimästi!

Jamy - Höh, parane pian! Toivottavasti tääl joo on tollasta keliä, et nää kuurosateet loppuis. Kivempi istuu terdellä kun ei oo ihan uitettu rotta. Jeeee lennot! Kohta nähää!

Lulu - Hähähähä :D Katoin kaks jaksoo putkeen!

Jamy kirjoitti...

No kas kummaa, että paranin taas viikonlopuks, jo eilen itseasiassa, buahahah. Lennot on ja me ollaan mestoilla torstai-illasta keskiviikkoaamuyöhön! Melkein viikko! Emma on käynyt kans vaan kerran, joten aika turistipainotteinen taitaa meidän aika siellä olla! Mut hei, niinhän sitä parhaiten kokee kaiken, turisteilemalla ympäriinsä.

Ja mä luulin Siirin ja Annikan tavoin, et Skittlesit on suklaisia. Nyt oon pettynyt :(

Siiri kirjoitti...

HAHAHHAAH EN KESTÄ SANNA :-D hyvä pointti ! musta ne on ihan kamalia. siis oikeesti. ei ne oo ees karkkeja. mut ei ne oo pastillejakaan. MITÄ NE ON ????? äläkä sano, että karkkeja. en hyväksy vastausta. HYI. (makuasioista ei voi kiistellä)

Sanna kirjoitti...

Jamy - Jee lennot jeejee! Ja älä oo pettyny, eiks se oo vaa parempi et ne on tollasia simppeleitä hedelmäherkkuja? Syötän niitä sulle ku tuut.

Siiri - Ihan selkeitä karkkeja kuule! Mun blogi, mun vastaukset! :D