sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Epic.

Kävin kattoo Annen kaa ihanaa Foster the Peoplea Brixtonissa perjantaina. Alkuasetelma erinäisistä ongelmista huolimatta oli lupaava.
Lupaavuus loppuikin siihen, kun joku urpå oli ostanut vahingossa liput yläkatsomoon. IDIOOTTI! Näkymäni oli siis tällainen.
Keikkakuvat onnistui tietenkin ihan helkkarin hyvin.
Musa oli hyvää, keikkafiilis sinänsä ei, veetutti vaan notkuu tuolla ylhäällä kun kaveri oli alhaalla. Join sitte kaljaa. Keikan jälkeen tultiin lopulta meille jatkoilemaan. Epic. PS. IIIIIIKKKKKK mulle tuli kutsu haastatteluun sinne farmille! Oon superhappy, ja kun tää monipäivänen darra loppuu joskus, vielä happympi.

10 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Kalja kyllä pelastaa aina! Itsehän aion tänäänkin juoda vähän kaljaa. Kyllä kalja on hyvää!

JA ONNEE HAASTATTELUKUTSUSTA! Se paikka on niiiiiiiin sun!

Sanna kirjoitti...

Jamy - toi on kyllä niiiiin totta! Kalja on hyvää. En oo hetkeen aikaan ollu ulkona rahan ja ajan takia, ni toi perjantai toimi kyllä mitä parhaiten. Hauskaa iltaa sulle :) Ja tänks onnitteluista, vaiks en saiskaan tota ni ihana päästä ees haastatteluun.

Jamy kirjoitti...

Ja toinen hyvä on punaviini! Saa nähdä kumpaan päädytään illalla, meidän pitäis mennä romanttiselle piknikille, mut toi sää ei nyt oo yhtään samaa mieltä.

Työhaastattelut on aina kivoja, kunhan vaan päättää, et saa sen duunin, niin yleensä se toimii hyvin! Onkse farmiduuni osari?
Mäkin haluisin oikeita töitä!

Sanna kirjoitti...

Jamy - Mulle toi punkku menee vaan jos mitään muuta ei oo. Oooh mut eiks sade oo aika romanttista! Käperrytte jonneki bussipysäkille pussailee :D
Toi ois 3pv/viikko, ja proggis kestää kaks vuotta, eli kivasti just mun koulun ajan. Toivottavasti sais tehtyy niin et vois ymppää koulutunnit vaa kahtee päivään, ja kun toi toisaalta on tosi lähellä mun tutkintoa, ni koulu toivottavasti joustais. Jos nyt sen saan, mulla on käytössä kans tää ikuinen pessimismi. Kyllä ne sulleki sit iskee ne oikeet työt! Elät ja nautit nyt tosta erikoisesta elämänvaiheesta ja kokemuksista, oikeissa töissä voi sit olla lopun ikää :)

Jamy kirjoitti...

Sade on kyl romanttista. Oon aina halunnu semmonen The Notebook -sadesuudelman!

Voi vitsi se duuni on ihan täydellinen sulle, nyt vaan sit pistät kaikki peliin, et saisit sen! Mä pidän sulle yhtä peukkuu (kaks tuottaa huonoo onnee), ja voin vaikka rukoilla kans!

Oikeet työt on vaan kivoja, kun ei tarvi olla köyhä, mut oon sit rikas mun vanhoilla päivillä!

Sanna kirjoitti...

Jamy - Oi jooo sateessa pussailu! En tienny et kaks peukkuu on huonoo onnea, ehkä se selittää paljon :D Joo tullaan molemmat sikarikkaiks ja sit vaan pyöritään rahassa! Buahahaha.

Soile kirjoitti...

Onnea! Ihmettelin ensin, että miksi se jonnekin eläinhoitolaan on pyrkimässä töihin, kun pitäis varmaan tehdä jotain omaan koulutusalaan liittyvää. Mutta ilmeisesti se on. :D Toivottavasti saat paikan!

Sanna kirjoitti...

Soile - Juu ois oman alan hommeleita, ja ne söpöt eläimet ois vaan bonusta :) Kiitti tsempistä!

Anne kirjoitti...

Seuraavan kerran ostetaan kyl liput yhdessa :D

Sanna kirjoitti...

Pude - siis seuraavan kerran SÄ ostat liput koska sulta se sentää näköjään sujuu :D Onneks ne Miike Snown liput oon näköjää osannu ostaa oikeeseen paikkaan.