torstai 26. huhtikuuta 2012

Saappaat jalkaan ja farmille!

(VAROITUS! Tässä postauksessa on ihan hemmetisti kuvia.) Keskiviikkona nukuin pommiin. Heräsin kuitenkin silmät ristissä ja suunnittelin skippaavani luennon, mutta meneväni seminaariin. Tiiättekö sen fiiliksen kun on aivan poikki? Joka paikka särkee, ja kun kattoo peiliin, pelästyy normaalia enemmän kun silmät on lähes umpeen turvonneet. Hetken taisteltuani aattelin sitten et jään kuitenkin kotiin nukkumaan, tunnin tirsat riittänis, koska mulla oli jännää ohjelmaa iltapäivälle. Heräsin neljän tunnin jälkeen, että ehkä oli ihan ookoo vähän ottaa lepoa.
Mutta niin! Löysin mun uuden suosikkipaikan Lontoosta: Stepney City Farm. Mä haen tonne töihin, en kyllä koskaan saa sitä paikkaa mutta yrittänyttä ei laiteta (tosin siks ei kannata ees yrittää, ainakin joissain jutuissa). Menin tekemään vähän tuttavuutta sinne tänään, ja se oli vielä enemmän mahtava kuin mitä olin aatellut!
Omistan tän kuvan pikkusiskolleni Millalle, kaikkien ötököiden suurelle ystävälle.
Oli ihanan maanläheinen fiilis vetää huppu päähän ja saappaat jalkaan. Oon ollut partiossa 12 vuotta, ja vaikka meillä ei esimerkiks oo mökkiä tai mä en oo mikään tuntureilla vaeltaja, mä tykkään luonnosta - välillä aina musta on ihana vetäytyä sinne ihan vaan läträämään lätäköissä ja kuuntelemaan linnun laulua tai hiljaisuutta. Edinburghissa kun asuin niin yks suosikkipaikka oli Botanical Gardens. Käytiin typykän kaa kerran viikossa siellä ihan vaan olemassa. Jotenkin, ihan alitajusesti, Suomessa toteutin tota puolta en tiedä missä, mutta täällä oon huomannut et mulla on ikävä luontoon. Tai jotenkin ei ees luontoon välttämättä, mutta jonnekin hetkeks vetäytymään. Tota fiilistä sitten hain tuolta farmilta, ja sain jopa enemmän kuin toivoin. Oon edelleen ihan fiiliksissä, ja olo on niin levollinen ja onnellinen. Nauratti minä itte kun talsein siellä lässyttämässä vauvakielellä niille eläimille - suomeksi, totta kai. Jos en saa tota duunia, niin aion käydä tuolla aina säännöllisin väliajoin vähän fiilistelemässä.
Tiedoksi vaan Lontooseen tulijoille, että aion myös raahata osan teistä tonne. Mennään syöttämään eläimiä ja olemaan hiljaa! Mitä te teette tai mihin te meette jos haluatte olla hetken ihan zen?

6 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Voi vietkö mut ja Emmankin tonne!? Me tykätään eläimistä, Emma varsinkin jääkarhuista, mut niit ei taida tuol olla :(

Toivottavasti saat sen työn! Se voi ihan hyvinkin olla mahdollista, joten älä ota ihan luovuttaja-asennetta!

Sanna kirjoitti...

Jamy - Joo mennään vaa! Ja jos mulla on jotain muuta (eli liian paha darra) ni voin antaa teille koordinaatit :D Se on auki ti-su klo 10-16, en tiiä kantsisko teijän mennä sinne viikolla ni saa olla rauhassa, voi olla et viikonloppuna siellä on perhehelvetti käynnissä. Tai no toisaalta, missäpä täällä ei ois! Kiitti tsempistä, saas nähä kuis Sannan käy :) Mut joo, täällä hakee jokasta tollasta duunia yli 100 ihmistä, et en nyt ihan vielä ala ostaa farmimaisia työvaatteita.

Erica kirjoitti...

Heiii... löysin sun blogin Merin blogin kautta ja pakkohan tätä on jäädä seuraamaan kun asutaan samassa kaupungissa :D Saakos kysyä että mitä työtä teet? Market researcherinako oot? Ite meinaan alan kypsyä tähän työnhakuun, pakko olis jotain saada ja tuntuu että ei täältä kaupungista mitään saa =/ Eli vinkkejä vaan työnhakuun, hah :D

Sanna kirjoitti...

Erica - Moi ja tervetuloa! Toi market researcher ois kyl hauska titteli, mut rehellisesti sanottuna teen siis puhelinhaastatteluita. Tai no samahan se teknisesti on :D Toi firma missä mä oon ni sen nimi on Maritz, ja mun käsittääkseni ne hakee ihan jatkuvasti jengiä. Googlaa ja laita CV! Toi oli eka minne mulle ees tuli haastiskutsu, ja oli kakspäivänen haastattelu. Oon kyllä tykänny, teen siis suomeks haastiksia Suomeen. Mitäs sä täällä teet, ootko ollu kauan jne. yleiset kysymykset :) Tsemppiä työnhakuun, toivottavasti natsaa!

Erica kirjoitti...

Okei, thanks. Oon ollut nyt about kk:n täällä ja pari päivää olin jossain telemarketerina ja kiitos ei enää sitä :D Ei se soittaminen oo mikään ongelma mutta kun se yritys oli vaan niin persiistä, näin suoraan sanottuna :D Onko tossa työssä jotain targetteja että pitääkö monta haastattelua saada tehtyä? Soitatteko Suomeen ihan yksityisille ihmisille vai yrityksille? Sorry kauhea utelu :D Niin ja töitä yritän löytää mutta tuntuu että se vaan on ihan mahdotonta vaikka kokemustakin on aika lailla vaikka mistä...

Sanna kirjoitti...

Erica - on joo targetit, sain perjantaina ekaa kertaa omani täytee et se vähän jänskättää kyllä et miten tarkkoi ne on. Joo yksityisille ihmisille yleensä, joskus tyypit on antanu firman numeron. Mistä oot katellu duuneja? Uskon et oot varmaa aika hyvin jo kartottanu hommia, mut erityisesti suosittelen rekisteröityy Monsteriin ja Indeedjobsiin ja CV libraryyn, sieltä on tullut muutamia soittoja työnantajilta ketkä on nähny cv:n. Hirveesti tsemppiä! Myös kysyisin sitä et käytätkö ihan samaa CV:tä ku Suomessa? Meidän koululla o sellane careers centre, ne tsekkas mun CV:n aika monta kertaa ku tääl on tosi erilainen et millasista työnantajat tykkää. Lykkyä tykö!