sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hyvä Sanna.

Tiedättekö mikä tämä on?Se on onnittelutuoppi. Ostin sen itselleni torstaina, kun sain töitä.

JEE! Mulla on nyt siis osa-aikanen työ (eli pitäis ettii vielä toinen osarihomma tai sitten kokoaikasta) markkinatutkijana.
Tai no puhelinhaastattelijana.

Haastattelu oli kakspäivänen, meitä oli about 12 tyyppiä jotka haki hommaa, ja meistä palkattiin 6 sitten torstaina. Oon tosi ilonen, koska ne oli aika tiukkoja ja meillä oli paljon harjottelutehtäviä, ja ne aina välillä lähetti jonkun himaan jos ei ollut tarpeeksi hyvä. On kans kiva mennä sitten ekana päivänä hommiin, kun siellä on pari tuttua naamaa. Toi paikka muutenkin vaikutti sellaselta nuorten työpaikalta (siis kyllä, pidän itteeni edelleen nuorena) että toivottavasti siellä vähän sit kans ihmisiin tutustuu.

Sellasen vinkin voisin antaa, että kun tänne muuttaa niin kyllä se NI-numero (national insurance) kannattaa hommata mahdollisimman nopeasti. Tuollakin meidän piti viedä meidän todistus siitä että semmonen löytyy. Työnantajilla vähän vaihtelee se että miten nopeesti ne sen vaatii, usein on mahdollista alottaa duuni jos on jo hakuprosessin NI:lle alottanut. Sitten sulta vaan menee korkeemmat maksut ensin, siis verot ja muut, ja kun on NI-numero niin osa niistä sitten palautetaan takaisin. NI-numeron saa JobCentrestä, siellä on haastattelu, meniköhän siihen parisen tuntia ja sitten NI-numero tuli parissa viikossa.

7 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Wau mitä uutisia! Superpaljon onnea ja haastatteleppa hyvin! Voit sit lentää palkoista tänne vaikka Oktoberfesteille! ;)

Sanna kirjoitti...

Jamy - kiitti! Ja onnea sulle päivän parhaasta ideasta!

Soile kirjoitti...

Onnittelut! Onpa mahtava uutinen. :)

Sanna kirjoitti...

Soile - Kiitos! On kyllä melkosen muikea fiilis just nyt :)

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut työpaikasta ^^ kuulin kanssa että kouluarvosanatkin oli hyviä, senkin hikke!

Milla

Sanna kirjoitti...

Miltsu - Kiitti muru! Joo hirveä hikke musta tullu. Tai siis oon edellee :) Oliks Hesassa kivaa? Voiks sun jalka paremmin jo? Pus, kauhee ikävä ♥

Sanna kirjoitti...

Miltsu - Kiitti muru! Joo hirveä hikke musta tullu. Tai siis oon edellee :) Oliks Hesassa kivaa? Voiks sun jalka paremmin jo? Pus, kauhee ikävä ♥