maanantai 10. lokakuuta 2011

Hulinaviikko II - sosiaalinen eläin.

Maanantai
Kämppis A:n läksiäisillallinen lähikuppilassa. Tässä muuten vihdoinkin kuvatodiste siitä että myös minä olen täällä, ei pelkästään lontoolaiset maisemat.Tiistai
Suomalaisen kämppis E:n tervetuliais-illanistujaiset lähikuppilassa. Toi Charles Lamb on vaan niin ihana! Söin myös mun ekan ikinä fish and chipsin, joka oli yllättävän hyvää, vaikka nirso-Sanna vähän kriippas siitä kalan nahasta joka siinä oli tallella.

Keskiviikko
...No okei tänään olin vaan koulussa 8h plus lehtitoimituksen kokous vähän alle 2h ja sitten nukuin.

Torstai
Live music -iltamat koulun opiskelijabaarissa ja sitä ennen parit etkotuopit mahdollisessa koulukantiksessa saman kadun varrella. Ihanaa kun alkaa tuntua et on se oma väki tuolla koulussa. Bändikin oli eri hyvä, onneks niiltä sai ilmasen EP:n.

Perjantai
Suomalaisten kuukausittainen pubi-ilta kämppis E:n kanssa Nordic Barissa, josta sai salmaria. Siitä se sitten lähti. Hauskaa oli, ja ihan kiva kerran kuussa tavata suomalaisia. Tosin siellä oli aika paljon semmosia työssäkäyviä ja monta vuotta täällä asuneita, et ilmapiiri oli vähän semmonen... pätevä. Onneks siirryttiin sitten E:n vanhaan kantapaikkaan joka oli tosi kiva, ja vielä tohon naapurustoon tosi kivaan musapaikkaan. Ah ja Mäkkärin kautta kotiin <3


Lauantai
Tervetuloa syksy -grillaussessio kotona. Saatiin taas polttaa tavaraa! Kasasin lehdet mun pikkupihalta, nyt se on taas alle 24h:ssa ihan täynnä. Rommikolaa mmm. Herkullista ruokaa tupla-mmm.

Sunnuntai
Parit päiväyhet uusien suomalaistuttavuuksien kanssa kivassa sijaiskantiksessa Bethnal Greenissä.

4 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

Ihanaa ett sul on jo vanha kantis :D

Mä tajusin eilen vai toissapäivänä etten oo käyny kertaakaan Vegasis sun läksäreiden jälkeen. Sit ku tuut talvel ni korjataan tilanne :D

Puspus <3

Sanna kirjoitti...

Ai ette! Mut hyvää kannattaa oottaa! Joo sinne ehottomasti!

Mona kirjoitti...

Ah, niin ihanaa et sinä ja C. Lamb ootte löytäneet toisenne - näytätte hyvältä yhdessä! Ja tsemppii kouluhommiin muru, älä ressaa liikaa!

Sanna kirjoitti...

Kiitos vaan matchmakerille! Oon laittanu ilon jo eteenpäin tolle Elinalle, eikä ykskään suomivieras pääse siltä välttymään :) Sun ja mun pitäis saada yks kokonainen päivä siellä! Tuu tän!