maanantai 3. lokakuuta 2011

Mälsä maanantai.

Äh.

...Olin kirjottanu ton ähin, ja meinasin kirjottaa pitkän valituksen mälsästä maanantaista, kun samaan aikaan juttelin kaverin kanssa jolla oli ollut oikeesta kauhea päivä, ja jotenkin mun tän päivän kakka-asiat tuntuu nyt todella pieneltä.

Mulla oli myös maha kipee, mut sitten syötiin sipsejä ja dippiä kämppis A:n kanssa ja juoruttiin, niin nyt mulla on hyvä ja kivuton olo.

Tänään harmitti se että olin oottanu saavani apua ja neuvoja opiskeluun, tulevaisuuteen, elämän suuriin kysymyksiin, mutta se kenen kaa puhuin lähinnä sai mut tuntee itteni tyhmäks ihmiseks joka haaskaa sen aikaa ja luulee itestään liikoja.

Onneks päivään kuului myös lounas koulukaverin kanssa, eli tää päivä lienee tähän asti plusmiinusnolla.

Kohta lähetään pubi-illalliselle kämppis A:n kunniaks joka lähtee huomenna Saksaan. Sitte huomenna onkin jännityspäivä, aamulla eka luento (History of Mass Media), uus kämppis Suomesta ja illalla Rocketissa speed datingin tyyppinen ilta jonka aikana tarkotus on tutustua vaan mahollisimman moneen uuteen tyyppiin.

Huomaan nyt että mulla alkaa kalenteri täyttyä siihen malliin että pyykin- ja hiustenpesukin pitää kohta kirjottaa sinne.

Pus ♥

Ei kommentteja: