tiistai 18. lokakuuta 2011

Rakkaut Tampereel.

Terveisiä Suomesta!

Tuntui vähän hassulta olla takaisin, ja se että kaikki juttelee suomea. Oli jännä ekaa kertaa tulla takaisin Lontooseen niin että tulee kotiin. Ärsytti ihmiset lentokentällä, molemmissa päissä. Miten hankalaa on käyttäytyä?

Viikonloppua kuitenkin kuvailevat parhaiten sanat onni ja rakkaus (mikä on erityisen kiva koska kävin ihanissa häissä - tiiättekö kun joskus menee häihin ja se hääparin rakkaus on vaan niin läpinäkyvää?). Mulla on maailman parhaimmat ystävät ja läheiset ♥ Tunsin olevani rakastettu, mikä on jotain ihan parasta.

Tampereella piti treffata "vaan" yks muru (ei se määrä vaan se laatu), mutta sitten mulle olikin järkätty vähän ylläreitä. Täti ja serkku hyökkäs kulman takaa lentokentällä, ja illalla syömään mennessä siellä oli vielä kaks murua lisää. Ihme että näin vanha akka kesti ilman sydäriä. (Selvennyksenä asiasta perillä olemattomille että kävin Tampereella, ja kaikki muut oli tulleet yllärinä Hesasta. Hesahesahesa. Ihanaa kun ei tartte leikkiä enää täällä ulkomailla vaan voi vaan olla just niin junantuoma ku tahtoo).Tiiättekö se hetki kun näkee ne sun parhaat ihmiset pitkän tauon jälkeen, ja tuntuu ettei ois päivääkään ollut erossa? Voi ihan reippaasti miettiä urpouksia yhessä, kuten että oisko kivempi jos käärme puree kitarisaan vai peppuun. Ei päästy ratkaisuun.

Tampereella tehtiin Tampere-juttuja. Nukuttiin DreamHostelissa (ihana! en voi suositella tarpeeks), syötiin American Dinerissa (namnamnam!), kreisipailattiin Rumassa (rakkautta!) ja Doriksessa (rok!), aamupalailtiin Aamuruskossa (viihtyisää! Rosa Meriläinen ja Maisteri Frangenkin oli siellä).Saatatte nyt ihmetellä että missä kaikki hääkuvat? Noh, Neiti A. taas vähän matkusti, eli kaatoi vesipullon laukkuun = kameran päälle, niin ei kauheen toimintakykynen ollut hääpäivänä. Siis se kamera, en minä.Tässä vielä viikonlopun ykkösbiisi (vaikka Britneyn uusimmat toimi kans tosi hyvin).Ne kaikki ihanat pojat ketä en oo täällä Lontoossa nähnyt? Ne on kaikki Tampereella.

Rakkautta ♥

7 kommenttia:

riri-peikko kirjoitti...

hmm, oli varmaan superkivaa :) hyvä tämmönen tuulettumisviikonloppu sulle.vaikken oo mikää tampere-ihailija niin on se kyllä aika nätti kaupunki.ja kaikki tuntuu haluavan muuttaa sinne.kato kolme-neljä vuotta siellä lontoossa ja sitten tampereelle jos siellä kerran kaikki pojatkin on :D

Lulu kirjoitti...

HESAHESAHESAHESA!!! Ja mielummin pyllyyn ku kuurkkuun.

Sanna kirjoitti...

Milla - Hihii, en tiiä miten lämpimästi aattelisin Tamperetta sit jos siellä pitäis asua :) Mut ainaki siellä oli kiva käydä! Enkä mäkään sun ikäsenä hirveesti lämmenny sille, nyt vasta. Voiskohan kaikki tamperelaiset muuttaa tänne?

Lulu - Mä en vieläkään osaa päättää (koska must molemmat on yht kivoja optioita).

Anonyymi kirjoitti...

hesahesahesa!!! oli kyllä ihan parasta <3 oot paras ite!
tee jii

Sanna kirjoitti...

Me ollaan ihan parhaita kaikki ♥

I and S kirjoitti...

oikeesti pitää varmaan lähtee hakemaan suomesta niitä poikia :-D tosin tänään oli hyvä päivä ku nähtiin iidan kanssa ainakin paljon söpöjä lontoo poikiakin !

S

Sanna kirjoitti...

Jee, eli kannatti uskaltautuu bussiin! :D Vitsi tajusin vast nyt et marketeilla usein on söpöjä poikia. Ens kerralla jätän kattelematta niitä taulujuttuja ja keskityn silmänruokaa. Mmm ruokaa.