perjantai 28. lokakuuta 2011

Mitä teen nyt?

Aattelin että teitä kiinnostaa ihan homona (no offence) et mitähän se Sanna tekee just nyt. No mä kerron.

Äsken siivosin huoneeni. Sisustelin vähän uudella taululla jonka toin Suomesta. Kaks äitin antamaa Kiroileva siili -mukia löys myös tiensä keittiön kaappiin. Samalla hokasin et unohdettiin eilen viedä kierrätysroskis ulos, eli nyt eletään taas viikko roskavuorta vältellen.

Pesin pyykkiä ja nyt ne on kuivurissa. Toivottavasti mun Chase Hunter -ruutupaita kuivuu ennen kello kuutta. Silloin meinaa mun kaveri(t) tulee tänne etkoilee ja sit mennää bileisiin. Superjee.

Seuraavaks pitäis imuroida ja tiskata. Kiinnostaa tosi paljon, ihan aloin tätäkin postausta tekee mieluummin.

Eniten tekis mieli avaa yks bisse, mut en haluu tuhlaa niitä. Kiva kun brittitili ei näy verkkopankissa reaaliajassa, et on vähän herran haltuun paljonko siel on rahaa.

Et semmosta. Mitä sä teet just nyt? (paitti luet tätä tai kommentoit, mitä toisaalta hyvin harva tekee, oon huomannu, sad face)

9 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Mä en tee mitään! Pitäs käyä hakee yks paketti ja tiskaa ja mennä pesee pyykkiä jajaja. Kävin hakee koulun jälkeen Bicmacin, aah. Vähän haljua, että Mäkin sivuilla lupaillaan NUS-cardilla ilmasia ranskiksia jos ostaa pelkän hampparin mut taas hyvin asiakaspalvelukoulutettu agressiomies kassalla kihnutti että ei meil mitää sellasta tarjousta ole. Ostin sitten koko aterian.
Tää oli hyvin tärkeetä :D
http://www.mcdonalds.co.uk/restaurants/whats-on/whats-on-students.shtml

Sanna kirjoitti...

Hei onkin tärkeetä! maksettiin siit perhanan läpyskästä kuitenki £11. Kyllä pitää saada mitä luvataa!
Nyt teet nii et meet ostaa vaiks pullon valkkarii, ja sit sen nauttimisen jälkee painelet sinne Mäkkärii vähän "puhuu järkee". Ja samalla sulla on paras Halloween-asu valmiina: kiukustunut suomalainen humalainen!

Katri kirjoitti...

No niinpä! Nyt jouduin ostaa koko aterian sit ja vaik sainki limsaa ni oisin mielelläni maksanu sen 1.50 puntaa vähemmän koska mulla oli limsaa kotonaki!!!!!! :((( Toi on hyvä idis mut pukeutusitko ja tulisitko mun kans?

Soile kirjoitti...

Mulla on vaikka mitä tekemistä, mitä välttelen nettailemalla. :) Yritän saada ne tehtyä tänä iltana. Kävin jo lenkillä niin oikeastaan olen jo hyvä ihminen vaikken saisi mitään aikaiseksi loppuiltana.

On tosi kiinnostavaa lukea millaista siellä on, kun toteutat kerran suurta unelmaasi. :) Aika jännä, että se on sellaista vuoristorataa. Ehkä suuren unelman toteutuminen vaatiikin suuria tunteita? Vai onko sulla ollut aina hyvin dramaattista?

Mulla on sellaista kaksoiselämää nykyään, että osa minusta voi olla ihan "Ah ja voih! Mikä suuri pettymys ja tuska! Kuolema korjaa pian! jne." ja osa tuumii rauhallisesti "No niin, katsotaan ensi viikoon, eiköhän tuo tuosta taltu."

Sanna kirjoitti...

Katri - höööh no oisin voinu tullakki ku oisin nähny tän aikasempaa! Netti kaatu ja sit keskityin leikkii sitä metsästäjää. Tuun sit ens kerralla :)

Soile - onneks on ees vuoristorataa meil molemmilla, et on sit se järkeväkin puoli :) En tiiä onko mulla nyt hirveetä draamaa, mut kyllä täs tunteet vähän heittelee kun on yksin kaukana läheisistä, vaiks tää ihanaa onkin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon töis. Niinku tiiät mä luen näit tääl ;) Eilen noi oli syömässä ja tein kanavuohenjuustorisottoo. Oli aikas hyvää. Jälkkäriks tehtiin kuningatarmarjapiirakka. Herrasmies koristeli kuten naamakirjasta varmaan näit jo :D

Jii ei pärjäny ja jätti tulematta. Se oli vähän huonona :( (oikeesti :D koska aika hauskaa ett sil on viel teinidarroja) :D


Enää 12 yötä. Sit pääsee näkee sua! IHAN KOHTAAAAAAAAAA!!!!!

Mä voisin soitella sulle vaik huomen töiden jälkeen, vai oliks sul kuis kouluu?

Mama

Sanna kirjoitti...

Ooh risottoo ♥ Mun täytyy kyl opetel tekee sitä. Onneks tuut IHAN KOHTA ni voit hemmotella mua, oon missannu nii mont sunnuntaist herkkuateriaa.
Joo soittele! Mun koulu loppuu klo 12 mun aikaa, ja sit opiskelen reippaasti himas about viitee asti, ja lähen sit Lykke Lin keikal.

Anonyymi kirjoitti...

No enhän mä sit muistanu/ehtiny soittaa... Katotaan nyt vkl ku ei oo mitään pläänejä ni vois soitellakki!

Jos teet risottoo, ni tee risottoriisiin. NAMNAMNAM!

Puspus

Sanna kirjoitti...

Joo vois soitella! Mä käyn lauantaina ehkä leffassa joskus alkuillasta, sit lauantaina on ilotulitusilta mut mä varmaan nörtteilen himassa et saan kaiken tehtyy ennen ku tuutte. Ton risottoriisin tajusin iha itekki, kattelin sitä eile kaupas ni hirveen vaikeet oli ohjeet, onneks mun kämppis lupas opettaa for dummies -version :D