torstai 27. lokakuuta 2011

Not the shittiest times I've had.

Oonko ehkä aiemminkin maininnut et elämä on nykyisin vuoristorataa? Yhtenä päivänä itkettää ja seuraavana raivostuttaa.

Onneks on myös niitä päiviä et on tosi onnellinen olo.

Ruåtsalainen kurssikaveri järkkää perjantaina synttärihalloweenpippalot. En ees tajunnut miten iso juttu se täällä on, eilinen menikin sitten ettiessä epätoivoisesti asua. Niin, no ekaks piti keksii se lennosta.

Arvaatteko mikä mä oon?

Samainen ruåttalainen heitti läpällä et tahtoo suomalaista lakua lahjaks. Kantsi kerrankin eksyy terveyskauppaan.(Okei itelleni ostin kaks ja neljä lahjaksi. Söin vahingossa kolme. Onneks ne oli rapiat 50p kipale! Rakkautta. Nyt on sitte lakuöverit.)

Sain väliaikapalautetta yhestä tehtävästä.Eilinen vietettiin kämppiksen kaa Brick Lanella, jossa olin ekaa kertaa ikinä. Oltiin ajoissa liikkeellä koluumassa second hand -kauppoja (jotka oli yllättävän kalliita ja pienikokosia, as in en mahu mihinkään), joten oli ihanan epätungoksista. Käytiin lounastamassa ja lopuks hengailtiin lähipubissa. Tosi kiva päivä!

Sunnuntaina ois sitte vielä kurssiryhmän yhteinen illallinen, mikä vaikuttaa tosi kivalta, meillä on yllättävän hyvä ja tiimihenkinen ryhmä. Koulutehtävät on ihan tosi hyvällä mallilla, maanantaina pitää palauttaa yks, ja seuraavat palautettavat on kans kohta about valmiita, tai ainakin päässä suht hyvällä mallilla, eli voin sitte keskittyä viihdyttämään Suomesta tulevia muruja parin viikon päästä ♥

Koulutehtäviä on ollut kiva tehä. Aiheet on mielenkiintosia, ja mulla on ollut muutaman vapiksen putki, eli oon aamusta iltaan vaan kuunnellut opiskeluun soivaa mussaa, kitannut kahvia ja näpytellyt menemään. Ihanan inspiroivaa! Tätä mä kaipasin niin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MÄ HALUUN SUN HATUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja rupee miettii tuliaistoiveita! Enää 16yötä!

<3

Sanna kirjoitti...

JEEEE!!! Et silti saa mun hattua. En mä tartte mitää, kämppiksellä oli Seiskoja sen serkulta, kaupasta löytyi lakua, all is good :) Pääasia et te tuutte.

iida kirjoitti...

MITÄ???? MISTÄ OOT LÖYTÄNY PANDAN LAKUA??? rakkain terveisin iida

Sanna kirjoitti...

Rakas Iida, Holland & Barretsilta! Hylly täynnä kaikkii herkkuja! Oon nyt käyny aika monena päivänä jo, ja ne ei maksa paljo mitää. Sit syön ekan aina siinä liikkeen ulkopuolella, iha ku joku hullu.