lauantai 22. lokakuuta 2011

Tarina siitä miten koulu on välillä paskaa, ja miten kalja maistuu hyvältä.

Äh no ei oo mikään tarina. Tai pitäiskö yrittää? Toisaalta oon vääntänyt reippaasti koulujuttuja viimiset yli 6h, että en tiiä miten luovalla tuulella enää on (koska koulujututhan on tosi kiinnostavia).Eilen oli paskin päivä pitkään aikaan. Tää koulu on tämmöstä vuoristorataa ollut, et toisena päivänä parasta ja seuraavana pelkkää paskaa. Mut eilen oli tosi paha mieli ja huono päivä. Semmosta ei ookkaan pitkää aikaa ollu, tuntu melkein kotosalta et ai nii, näinhän nää ahdistuskohtaukset menee. Long story short, ahisti luennolla, ja huonoja uutisia seuraavasta kouluvuodesta. (Katri älä panikoi, ei sulle mitään! :)Onneks mun kaverit täällä on niin ihania. Monesti oon kuullu et uudet kaverit on vaan pinnallisella tasolla, et niiden kaa voi pitää hauskaa, mut sit ei puhuu mitää syvällisempää, niin oon ollu jotenki onnekas - ja toivon etten joudu perumaan näitä sanoja - et noi mun tyypit kyllä tuntuu ihan syvemmiltäkin ystäviltä. Tai siis ei ollenkaa sitä mitä mulla Suomessa on, mut sillee et ne huomaa et sul on paha olo ja yrittää auttaa ja tsempata.

Sovittiin Alexin kaa et jahka pääsee kotii rauhottuu (meillä kaikilla kolmella oli aika rankka viikko) niin illemmalla sit yhille. Just joo. Hoipertelin kotiin viiden jälkeen ja nukahdin sohvalle. Onneks olin tehny varastoo perunamuusia ♥ Oli ihan superkivaa, avautuu vaan kunnolla hyvässä seurassa. Että jos eilinen alkokin tosi synkkänä niin loppu oli tosi aurinkoinen.Tänään oonkin sit reippaasti tehny koulujuttuja! Okei ja vähän vetkutellut koska ahkeran opiskelun ykkösjuttu on hyvä soundträkki. Oon niitä tyyppejä jotka ei osaa keskittyy jos on hiljasta. Onneks on noi kämppiksen vinyylit! Meen kouluun seuraavaks vasta keskiviikkona, eli nyt ehtii hyvin tehä noita isompia kurssijuttuja ois alta. Niissä on palautukset just silloin kun murut tulee tänne, ja mieluummin silloin keskittyy sit niihin ku television historiaan.

Muutenki tänään on ollut jotenki tosi kiva päivä. Tykkään näistä päivistä kun näkee kämppisten kaa pidempää ku illalla keittiössä, ja jotenki on just semmonen tyttöjen juttuja -rupatteluolo. Ne on niin ihania.
Ja suosittuja. Kaikki muut on jossain pippaloissa, mä aattelin palkita itteni bissellä ja pitsalla. Sit huomenna näyttelyyn Suomi-tyttöjen kanssa!

Mitä sanoinkaan siitä fiilisten vuoristoradasta.

Ihanaa viikonloppua puput ♥

Ainiijoo noi kuvat. Jotain ihan rändömeitä. Eiks oo kiva kun säilyy jännitysmomentti!

Ainiijoo osa kaks. Mietin että oon puhunu mun koulusta ja kursseista aika suurpiirteisesti. Kiinnostaako ketään tietää enemmän? Tai siis onks siellä ketään ketä kiinnostais joku oikeesti järkevä käytännönläheinen vinkkailu siitä et mitä tää on?

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hyvä, että vakuutit mua tossa keskellä tekstiä koska oisin heti tullu FB:he kysyy et apua mitä nyt :D

Onneksi fiilis muuttui paremmaksi sinul <3

Sanna kirjoitti...

Hihihi, joo Katri mä jotenkin näin ton :)

Anonyymi kirjoitti...

<3

t. salainen ihailija.

p.s. vinkki 1: kuollut lintu-paniikki.

Sanna kirjoitti...

Rakas salnen ihailija,
heti tuli mieleen yks lintuhysteerikko, mut se lintu tais olla elossa? Siel parvekkeella ;)

Anonyymi kirjoitti...

Luetko sä mediasta niinku journalismia vai jotain televisio -juttuja ja sellasta? :D Eli joo, kyllä kiinnostaa!

Sanna kirjoitti...

Hei kiitti anonyymi palautteesta! Toi onkin aika jännä kurssikonsepti, ni teen siitä oman jutun heti (eli alkajaisiks voidaan sanoa et nyt kun pitäis tehä yhelle kurssille portfoliota ni mieluummin postaan blogiin).