keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hei hei mitä kuuluu!

(Aaah samalla kun kirjotin ton niin tajusin et Apulanta! Apulanta auttaa tähän aikaiseen aamuun ja silmien väsymykseen ja henkiseen vetämättömyyteen.)

Huomenta suuri ja mahtava fanijoukkioni! Mulla ei kyllä ole mitään asiaa mutta pakko tappaa jotenkin aikaa ennen kuin koulutie kutsuu. Tänään ohjelmassa 3 tuntia Quantitative Analysis -kurssia. Exceliä ja matikkaa jeejeejee! Itse asiassa, ja tätä en aatellut koskaan sanovani, mä jotenkin tykkään tosta kurssista. Se on niin erilaista mitä yleensä tekee, ja tossa kun onnistuu jossain tehtävässä niin se palkitsevuuden tunne, ah! Siinä joutuu käyttää ihan eri osaa aivoista mitä yleensä. Vähän sellanen salapoliisi-fiilis, tiiättekö? Ja mua kiinnostaa markkinatutkimus, mihin toi on tosi tarpeellinen kurssi. Siinä joutuu kyllä keskittyy koko ajan ihan täysillä ja tekee töitä, plus se opettaja pelottaa mua välillä mut jotenki se on myös hyvä tyyppi.Armas ainoa isäni tulee viikonloppuna visiitille! Jee en malta oottaa. Vähän ollut Suomi-ikävää tässä pari viikkoa, ees Satuhäät ei auta koska nolojen parien sijaan nään vaan Suomen kesän. Eniten just nyt haluisin päästä halailee siskoja, serkkua ja äitiä. Ja meijän kisua. Niin toi iskä tulee kyl just oikeeseen aikaan tänne, oon ihan supa häpi. Käydään vähän herkuttelemassa mun vakkariraflassa (tai no vakkarissa minne vien kaikki vieraat), kattomassa futista ja juomassa kaljaa. Ei vois enempää toivoa. Luultavasti myös vähän vittuillaan ja tiuskitaan, mut ihan hyvässä hengessä.Pari mun murua muutti Hesahesahesassa uuteen kotiin, ja sain kuvia siitä. Oon nyt tuijotellu niitä kuvia ihan kateuksissani, se koti on niin ihana, ja ois ehkä parasta asua siellä! Tai no en kyllä haluis nyt muuttaa Hesaan, mut ois hauskaa asua niiden kaa, ja ois kiva et ois joku ihana kämppä jota sais sisustaa miten lystäis. Se toimintatonni ois kans kätevä.Muuten tää viikko, ja koko viime viikonloppu, koostuu kouluhommista. Jotenkin yllättäen taas kaikkien hommien deadlinet on hiipiny yllättäen parille seuraavalle viikolle. Melkein kaikilla kursseilla on ekaks yks tehtävä ja sit pääsiäisloman jälkeen seuraava, eli niissä merkeissä loma. Etenkin yks ryhmäpresis jonka DL on tiistaina, on aiheuttanut suuresti päänvaivaa. Eilisen tapaamisen jälkeen fiilis oli kuitenkin yllättävän hyvä, positiivinen ekaa kertaa! Ehkä tsemppitaululla oli osuutta asiaan?Hei oon ihan fiilareissa vieläkin Apiksesta. Jään ehkä vaan kotsaa kuuntelee tätä enkä mee kouluun.

Mitä te puuhailette tänään? Siitä potkua päivään.10 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

sanna ei ei ei, et voi hylätä meitä ja sano että tykkäät exceleistä ku me vihataan niitä :-DDD hahah no ei ku hyvä että maistuu(mulle ei, heräsin jopa 9ltä tekemään excleitä ja oon vaan fashiolistattanu ja sheivaillu mun sääret. hyvä hyvä)!

Jamy kirjoitti...

Oi Apulanta <3
Yritin just kattoo jotain videoo MetroLivestä, mut KOSKA EN OO SUOMESSA NIIN EN VOINU.
Ihme syrjintää!

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin magee toi sisustustarra <3

Terkkuja töistä

<3 L

Anonyymi kirjoitti...

Ja just NYT alkoi Maailman toisella puolen radios soimaan. Kiva.

L

Sanna kirjoitti...

Siiri - Älä huoli, vihaan sitä kyllä, kohta se mut taas pettää, tää on nyt vaa tää harhainen honeymoon-vaihe :D

Jamy - Aattelin lanseerata sanonnan "Tilanne vaatii Apulantaa", melko toimiva? Ja joo, toi on niin ärsyttävän urpoa et kaikkea ei pysty kattomaan! Onneks Satuhäät näkyy :D

Lulu - Hui! Käännä kanavaa!

Jamy kirjoitti...

No okei, kommentoin sit tähän Apulantaan.
Sanoit niin nätisti, että mun oli pakko tulla vastastalkkerikommentoimaan.
Alotin tosiaan perinteisesti tän sun blogin lukemisen jostakin keskivaiheilta, kunnes oli pakko klikata ensimmäiseen postaukseen ja lukea järjestyksessä uusimpaan. JA OON IHAN KOUKUSSA! Kirjoitustyyli on sellainen, mikä muhun iskee, voisin melkeinpä lainata sun sanoja "Sulla on hauska tyyli kirjottaa, blogin nimi on ai-van mahtava (ja niin totta) ja on jotenkin tosi virkistävää lukea rehellistä arki-blogia. Tai siis tiiätö ettei yritetä olla roolimalleja tai niin sellasta tai tollasta, vaan ihan omia ittejään. Ettei kaikki tunnu sensuroidulta." Tosin ton sanan "tiiätö" korvaisin sanalla "tiiätKö".

Oli maailman mahtavin tunne lukee sun postauksia kämp(pie)än suhteen (niin hyvässä, kuin pahassa), ja nyt oon blogimyötäonnellinen sun puolesta, et löysit niin mahtavan kämpän! Nyt kun jää on murrettu, niin voin aikalailla luvata, että mun kommentoinnista et tuu ihan hetkeen pääsemään eroon. Katotaan kuka tässä sen lopullisen stalkkerin tittelin voittaa!

Sanna kirjoitti...

Jamy - Stalkkerikisa is on! Ehkä voitat tän alkuerän tossa oikeinkirjoitus-kisassa. TiiätKö?
Oon ihan fiilareissa tosta sun kommentista, hirveet paineet mullakin! Tältä varmaa julkkiksista tuntuu ku ne saa fanipostia.

Jamy kirjoitti...

Sä ainakin voitit kommenttimäärässä, mun pitää ryhdistäytyä, mut oon liian koukussa One Tree Hilliin!!!

Sanna kirjoitti...

Jamy - Jesjesjes! Voittaminen on kivaa. Tosin tää ahkerointi johtuu kans siitä et oon vähän laiska ton kouluhomman suhteen, niin ja siitä et mulla ei oo yhtään koukkusarjaa nyt päällä. Vuoroin sit kato vieraissa :D

Jamy kirjoitti...

No mä oon vähintään yhtä laiska, vaikka ei kouluhommia olekaan! Tosin viikonloppuisin oon aina nuori nainen hunningolla, niin en silloin muista tulla tänne kirjottelee! :D