perjantai 23. maaliskuuta 2012

Toivepostaus: Blogit.

Multa pyydettiin myös postausta mun suosikkiblogeista. Tää oli pikkasen vaikeempi kuin noi ihanat miehet. Mietin tosi kauan että mitähän ne mun suosikkiblogit oikeestaan on.

Mä luen muutamaa "ison nimen" blogia, joita käyn jotenkin orjallisesti seuraamassa päivittäin. Joitain mä luen oikeestaan en ees tiiä miks, eli ne ei ees oikeestaan oo mun suosikkeja. Enemmän oikeestaan luen mun kavereiden, tai muiden ulkosuomalaisten, blogeja. Paria blogia luen erityisesti silloin, kun tulee sellanen Suomi-ikävä. Tavallaan siis toi linjan veto et miks mä luen mitäkin blogia oli aika hankala: useimpia siks että tykkään tyypistä sen takana. Kai noita vois sanoa et suuri osa on niitä muotiblogeja, mut toisaalta mua ei kiinnosta muoti ollenkaan, mut musta on kiva kuulla niistä tyypeistä itestään.

Oli myös jotenkin hankala arvottaa et ketkä nyt on niitä suosikkeja, koska tosi monet kuitenkin laittaa itestään melkosen paljon peliin blogatessaan. Sitten esimerkiksi mun pikkusiskon blogi on ihan mun suosikki, mut toisaalta vaikka mulla nyt ei mitään miljoonamäärää lukijoita ookkaan, niin haluisin tavallaan säilyttää sen yksityisyyden, koska en tiiä kuinka moni nuuskijasukulainen tätä lukee :D

Eli siis tässä muutamia mun suosikkeja, jätin tästä suosiolla pois aika monta sellasta big name -blogia, voin kertoo vaikka kommenteissa et jos kiinnostaa mitä niistä luen :) Ja pakko vielä sanoa et joihinkin blogeihin kommentoin kauheesti, muutama näistä mitä nyt linkkaan on sellasia etten oo koskaan kommentoinut - pitääkin vähän ehkä petrata tossa :D

Enivei, tässä suosikkeja, ei missään järjestyksessä.

Hansi Skoteissa
Hanna opiskelee Skotlannissa, ja mikä ekaks mut veti tän blogin puoleen oli varmaan just se että pysty vähän lueskelemaan ennen Lontooseen muuttoa että mitä voi odottaa. Tai siis tää oli mulle vähän sellanen henkinen laskeutuminen siihen että kohta kotimaa muuttuu. Skotlanti on mulle kans tärkee paikka, oon asunut Edinburghissa, niin noi Glasgow'n maisemat jotenkin lievittää koti-ikävää sinne. Hanna on ihan tosi hauska ja älykäs, ja usein uus postaus siltä saa omatkin aivot raksuttamaan. Jotenkin mä koen et toi blogi on tavallaan vähän sellanen isosisko mitä mulla ei koskaan oo ollut.

Travel or die trying
Jamy on mun ihan uusia löytöjä, ja ah mikä ihana löytö! Tässä on kans sitä ulkosuomalaisuutta, Jamy asuu Saksassa au pairina - ja mähän oon ollut au pair, ja tykkään Saksasta, eli tää vetos jo noissa faktoissa. Kuitenkin oon ihan koukussa kans Jamyn huumoriin ja siihen et tää blogi on niin hulvattoman rehellinen ja todenmakuinen. Ettei yritetä olla roolimalleja ja kaikki on aina niin ihanaa ja kultasta, vaan ihan sitä normaalia elämää.

Too fast for love
Meri oli ja on ihan mun ykkösrakkaus blogimaailmassa, ja eka blogi mitä ikinä uskaltauduin ees kommentoimaan. Alotin lukemaan tätä ehkä puoltoista vuotta sitten, ja jotenkin tuntuu et se Merin Ausseihin lähtö ja tavallaan se ajatus siitä et jos jotain haluaa niin turha miettiä ja paasata siitä vaan pitäis vaan tehä se, niin oli yks niistä syistä et alunperin vihdoinkin lähetin ne hakupaperit Lontooseen enkä vaan kaheksatta vuotta jatkanut sitä lässytystä et kyllä mä vielä joskus... Tykkään Merin huumorista ihan kympillä, ja ei haittaa kyllä sekään et tavallaan blogin kautta on päässyt reissaamaan maailmalla. Odotan tavallaan innolla/kauhulla et kun se palaa Suomeen niin tuleeko mulle kauhee Suomi-ikävä.

Love it or leave it
Katrin blogin löysin Merin blogin kautta alunperin. Oltiin molemmat just taidettu saada tieto et Lontoo, ja sama koulu, kutsuu. Katrin kaa käydyt innostuneesta paniikkiin vaihtelevat keskustelut ennen koulun alkua ja tänne muutoa (ja vieläkin kyllä!) oli ihan parasta vertaistukea. Tykkään Katrin blogista en vaan siksi et voin vaklata mitä se tekee, mutta se on muutenkin jotenkin niin hyväntuulinen ja herttanen blogi. Katrin kuvat on myös ihan mielettömän mahtavia!

Fat, Single and Ready to Mingle
Iida ja Siiri on maailman parhaat turkulaiset. Nää leidit on myös mun kaa samassa koulussa, ja niiden blogi on yhtä hulvaton kuin ne itte. Erityismaininta on pakko antaa luovalle (eli fantsulle) sulkeiden käytölle. Repeilen usein ääneen kun luen tätä, sen lisäks et tietty vaklaan niitäkin et mitä ne tekee. Tai no pakko antaa toinen maininta, tosta nimestä: ekaa kertaa kun tavailin sitä mietein että mikä helvetti on fatsing lean?

Tyyliä metsästämässä
Tykkään Veeran blogissa siitä että se puhuu suoraan. Tai jotenkin siinä on sellasta rempseyttä ja reippautta! Ei myöskään haittaa että Veera asuu Porissa - jotenkin tuntuu että on melkein siellä kun tätä lukee. Myös se että kun tässä kumpikaan missään mallin mitoissa olla, on musta tosi kiva juttu - kyllä mä aina välillä kattelen et mitä se päällensä laittaa ja miten se yhdistelee juttuja, koska se näyttää aina niin hyvälle.

Enceboo
Tää on kans Porissa asuvan tytön blogi. Yks päivä joululoman jälkeen kun mulla oli ihan totaalisen kurja olo, luin Encen kaikki postaukset ja ikävöin ihan hirveesti Poria (merkki siitä et tilanne oli oikeesti vakava) ja äitiä. Tässä blogissa tykkään tyylistä, joka on vähän erilainen, huumorista ja kissoista. Niin ja siitä Porista.

9 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Voi perkele!!Lukaisin pikasesti läpi niitä blogeja, joita en tosta ennestään jo seurannut, ja, no, taidanpa alkaa seuraamaan!!! Ja olen erittäin otettu mun blogin mainitsemisesta!
Voitko ehkä lisätä näihin sun postauksiin semmosen tykkäystäpän? Lupaan tykätä sun postauksista, ni ne ei näytä noloilta ja nollaa.

Sanna kirjoitti...

Jamy - kiva et tykkäsit! Ja TIETTY mä sut mainitsen :D
Osaisinkohan mä lisätä sellasen tykkäys-jutun? Pitää askarrella.

Jamy kirjoitti...

Osaat, kun ne on valmiina siinä kohtaa, mistä säädät monta postausta sul näkyy milläkin sivulla. :))))

Katri kirjoitti...

Voi bebe, kiitos kovasti tästä :) Toivottavasti et lisänny mua vaan sen takia että tiedät että luen tätä, haha! Sitä en sallisi!

Sanna kirjoitti...

Jamy - kiitti! Kuulostaa yksinkertaiselta, saas nähdä miten toi toteutus sitte toimii... :D

Katri - Höntti! Ehkä mä en omalla nimelläni ja omassa blogissani mitää paskaa suosittelis, täs on kuitenki maine kato vaakalaudalla :D

Siiri kirjoitti...

eikä :-D ehheeh voi kiitos <3 sulut vaan on jotain parasta. ja lihavasinkkuus myös 8-)

Sanna kirjoitti...

Siiri - no äläpä! Talk about läskisinkkuus, mulla ei oo ees venyttely- tai excel-kavereita :D Ja joo en tajua miten toi teijän blogin nimi oli ekaks niin hankala, ja välillä edelleen aina mietin et se muka liittyy jotenkin silittämiseen, vaiks eihän ironing liity asiaan yhtään. Tai no oottehan te aika rautasia.

Siiri kirjoitti...

hahahah mä sain samaiselta excel/urheilu kamulta lempi nimen thunder thights :-D rautaa löytyy siis ainakin reisistä

Sanna kirjoitti...

Siiri - AHAHHAHAHHA :D Kai sä kerroit tän siellä KFC:ssä ku vetelitte niitä kanan reisipaloja! Voin kuvitella et sun ateriaystävät ois arvostanu tätä.