tiistai 20. maaliskuuta 2012

IMB 3: Ne eniten mussukat.

Edit//Lisäsin ton yhen punapään tänne kun olin jostain syystä unohtanut vaan lataa sen kuvan tähän postaukseen. Se oli nääs ihan ekoja ketä mä aattelin.

Nää on siis niitä aikusten oikeesti maailman ihanimpia. Tai siis sellasia kenen kaa musta ois oikeesti mahtavaa seukata. Tai siis niitä ketkä on eniten mun tyyppiä oikeessa elämässä (siis vielä ennen kuin oon se 60-vuotias vaimo). Minkään postauksen miehet ei oo olleet järjestyksessä, oon lätkinyt niitä sitä mukaa menemään (kuulostipa väärältä, tai no varmaan teemaan ihan sopivalta) kun oon kuolailultani ehtinyt. Tän postauksen lopussa on kuitenkin ehkä mun maailman eniten ykkösmies ikinä.

Rupert Grint - ei ole yhtään liian nuori! 80-luvulla on syntynyt.


Petteri Nummelin - Petskuliinukan takia voisin melkein olla lätkävaimo. Sen vaimon nimi sitä paitsi taitaa olla Sanna. VÄÄRÄ SANNA!11!!!!


Seth Rogen - potentiaalinen uusi ykkösistä ykkösin <3


Joseph Gordon-Lewitt - Olinkohan mä 11 kun Kolmas kivi alkoi? No siitä asti, eli kymmenen vuotta sitten, siis kymmenen, tää on ollut mun sellanen tiiättekö naapurinpoika ketä salaa rakastaa mut sit aina meidän esteeks tulee kaikkia uusia rakkauksia.


Ewan McGregor - toi nimi saattaa olla väärin kirjotettu, mut vaan sen takii etten nyt ehi ajattelee jotain kijrottamista.


Sitten - mun maailman eniten ykkösmies (toi kaveri takana on kans ihan ihana). Mä tykkäsin tästä niin kauan etten ees muista. Se oli niin komee ja nallukka ja ihana ja hauska ja vaikka se olikin sellanen jackass, musta sekin oli ihanaaa - se että on impulsiivinen ja tekee kaikkea nuijaa, mäkin teen. Silti se oli niin lämmin ja välittävä.

Sitten se kuoli enkä pääse siitä ehkä koskaan yli. Ryan Dunn oli oikeesti ihan maailman täydellisin musta.

2 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Satuhäät

Anri Kähkönen, 28, ja häntä kahdeksan vuotta nuorempi Ilpo Kähkönen vihittiin maistraatissa. Nyt esikoistaan odottava pari saa liitolleen papin siunauksen järvimaisemassa Pohjois-Karjalassa.

Julkaistu: 19.3.2012 klo 21.00
Katsottu: 34493 kertaa
Poistuu: 26.3.2012 klo 21.00
Katseltavissa ulkomailla


EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee!

Sanna kirjoitti...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oon ihan onnesta soikeena täällä. Pakko myöhästyä puistotapaamisestakin koska pakko kattoa toi nyt heti. Ah!