keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

JEEEEE!!!!!!

Aahh. Meidän piti saada huomenna syksyn kurssiarvosanat, ja pari tuntia sitten joku hihkas FB:ssä et ne on jo ylhäällä. Yritin, 29 999 muun opiskelijan kanssa tsekata nettisivuja viimeiset pari tuntia mut ne oli koko ajan kaatuneet. Kunnes...Tässä arvosanat kurssitehtävistä ja kokeista. A on paras, sitten B, sitten C ja D. B:n raja on 60 pistettä (eli ei jäänyt paljoa) ja A:n raja 70, eli lähellä siinäkin mentiin.Nää on sitten syksyn neljästä kurssista saadut loppuarvosanat.

TSÄDÄM! Oon maailman onnellisin. Olin tietty alussa toivonut (ja vähän odottanut) neljää A:ta, mutta oon niin tyytyväinen tohon kolmeen A:han ja yhteen B:hen. Erinäisistä syistä yks kurssityö meni ihan v*tuiks, ja se että sain kahesta kokeesta pari pojoa vajaat A:t oli todellinen ihme. Luin hävettävän vähän, ja kokeessa oikeesti tuntui et hyvä jos läpi pääsee. Vastasin puolella sivulla kun muut kirjotti parisen aukeemaa.


(Kuva we♥it)

Oikeesti, vitsi mikä fiilis :) Tästä sit vaan kun saa seuraavaan rivistöön ton yhen B:n vielä nostettua A:ksi ni oon tyytyväinen itteeni, että nyt ollaan siinä mitä mä iteltäni vaadin.

Mut toistaseks, nautin nyt tästä. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin joihin vastaaminen jotenkin oikeuttaa leuhkimisen.
Joojoo, tiiän et toiset on OIKEESTI pelkän A:n opiskelijoita, mäkin haluisin olla, ja joo eka vuosi on helppo, mut noiden eteen on kyllä oikeesti tehty töitä. Paitti kokeisiin lukemisen, mut toisaalta mä olin aika hyvin ymmärtänyt asiat ennen lukulomaa sitten ehkä kai :)

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Waude! Onneks olkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä toi C on olevinaan hä??? :D

L

Sanna kirjoitti...

Hanna - kiitti! Yritän tässä just ottaa sellasta itelleni aivan täysin uutta tehtävä kerrallaan -asennetta. Haluun luonnollisesti sen firstin sit parin vuoden päästä, mut aattelin et jos sen sais paremmin vaihtamalla kokonaisvaltaisen stressailun siihen että ottaa yhen homman kerrallaan ja laittaa siihen parhaansa :)

Lulu - no niimpä :/ Toi oli ihan kauhee kurssityö, tein sitä monta päivää ja musta siitä tuli mahtava. Harmi vaan että rajotetun word countin takia jouduin poistaa siitä puolet, ja ope ei sit oikeen tykännyt et multa oli jäänyt osa asioista käsittelemättä - no oli kai kun ei mahtuneet word countin rajoihin! Siis traumaattinen kokemus. Oon vaan niin onnellinen et sain kokeesta hyvän et kokonaisarvosana kipus B:hen eikä jäänyt C:hen kuten panikoin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa! Kympinoppilas-Sanna <3

L

Sanna kirjoitti...

Yritän olla :D