maanantai 12. maaliskuuta 2012

Oh Land!

Kävin pari viikkoa sitten tsekkailemassa ihanaisen Oh Landin keikkaa. Jos joku ei vielä neitoseen ole tutustunut, suosittelen syvästi (videolinkkejä postauksen lopussa) - rakastan! Muistuttaa paljon Lykke Litä, mutta on inasen tanssittavampi.

Keikka oli Heavenissä, joka oli myöskin tosi kiva keikkapaikka. Sinne sai viedä vesipullon! Sydänsydänsydän! Täällä on kyllä ihan helkkarin hyviä keikkapaikat: akustiikka, lattian kaltevuus ja ilmanvaihto pelaa tosi hyvin. Kiva kun nyt on kokemuksia aika monesta paikasta, niin on entistä kivempi käydä keikoilla yksin kun tietää vähän että millanen paikka milloinkin on edessä.

Keikkafiiliksiä:

Yhdessä välissä se pyysi sen Twitterin kautta tunteman fanin lavalle tanssimaan koreografiaa - melkosen hieno shout out!Oon kuunnellut tota tokaa levyä (siltä on tullut myös eka levy, johon en hirveesti ehtinyt Spotifyssä tutustua ennen kuin se poistettiin) tosi paljon jo ennen Lontooseen muuttoa, ja livenä ne biisit toimi vielä entistäkin paremmin. Menee vieläkin vilikset kun muistelee tota fiilistä. Mimmi oli muutenkin niin hauskan ja sydämellisen oloinen - näki että se nauttii siitä mitä se tekee.2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

äh eikäs! oisin halunnu myös tonne jos oisin tienny keikan olemassaolosta :o

Sanna kirjoitti...

Oh noes!! Täytyy vastedes kuulutella enempi kaikista keikoista ja katella josko löytyis ihan seuraa :)