maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hyviä hetkiä.

Viikonloppu oli mitä mainioin. Onnistuin jopa iLeikkimisen ja mässäilyn ja kaupunkiretken ja yökyläilevän Puden viihdyttämisen (tai no hoitamisen kun se oli kipeä) lomassa fiksata CV:tä, nettisivua, läntätä CV:n moneen rekryfirmaan ja hakea paria duunia sillai spekulatiivisesti.Tällasissa merkeissä tein alemman postauksen lauantai-iltapäivällä. Ilma oli ihana, takapihalla oli raikasta happea ja kahvia riitti.

Bongasin yhden kierosilmäsen darrapeikon kanssa. Se oli kyl ihan kiltti vaiks näytti aika möröltä.Sunnuntaina mentiin kavereitten luo Fulhamiin roastille. Siis sille herkkuaterialle eikä mihinkään henkiseen väkivaltatulitukseen. Niillä oli ihana koti. Tuntui melkein että olis tehnyt matkan maalle tai jonnekin rauhaisaan ihanaan kylään kun matkusti lähemmäs tunnin ja niiden koti oli niin kotoisa, istuttiin keittiössä ja ruoka tuoksui taivaalliselle.

Ja maistui! Omnom.Juotiin asiaankuuluvasti muutama iltapäivädrinksu. Omnom osa 2. En tajuu miten toi GT maistui niin tajuttoman hyvältä että piti ihan kolme niitä juoda, oon aiemmin maistanut ja se on ollut ihan kuraa. Mutta tämä, oioi.


Tässä on monta asiaa mistä tykkään.Muistatteko muuten kun kerroin siitä yhestä kaverista joka on ihan sulkeutunut pois porukasta? Mun oli pakko sitten kuitenkin laittaa sille viesti et onko kaikki ookoo, että pidän etäisyyttä mut jos joskus haluaa avautua niin sekin käy. Tuli vaan sellanen olo et pakko laittaa joku juttu että se tietää et jos on tarve niin täällä ollaan. Mä en haluu miettiä koskaan että "mitä jos mä oisin yrittänyt auttaa sitä enemmän".

Kämppisten kaa päätettiin eilen että järkätään onnistuneiden Man Partyjen jatkoks pitkäperjantaina Woman Party. Alotettiin soittolistaa, ja voi terve miten mahtavia naisartisteja sitä onkaan - ja etenkin miten niin monta on voinut unohtaa! Onneks meitä kaikki neljää on siunattu käsittämättömän tajuttomalla musamaulla.

Nyt vähän risöötsiä jostain tiedelehdestä huomista ryhmätyötä varten! Ekaks kyllä tiskaan ja keitän kahvia. Jännästi toi siivoaminenkin kiinnostaa...

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

JEE! Naisbileitä odotellessa.