tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ihanat miehet blogissa.

Suuren ja mahtavan ketsuppikisan (kts. edellinen postaus) henkinen voittaja Jamy pyysipostausta mun suokkarimiehistä. Vaikka musta joku kuumien miesten kuvien googlettelu on todella tylsää ajanhukkaa, tein sen nyt kuitenkin koska arvostan mun lukijoita niin paljon.

Tossa googlaillessa huomasin, tai no oon kyllä tän ennenkin tiennyt, että mulla on vähän niinkuin kolme eri tyyppiä joista tykkään. Aattelinkin siis jakaa nämä jannut kolmeen eri postaukseen. Täytynee etukäteen varottaa että täältä ei sitten oo tulossa Brad Pittiä, Johnny Deppiä tai Channing Tatum -osastoa.

Mikä siinä muuten onkin että aina kun alkaa miettimään listoja, unohtaa varmaan puolet tyypeistä? Näistä aika moni tuli mulle melkosen suoraan mieleen heti, mut varmasti oon unohtanut osan niistä jotka on mun ihan ykkössuokkareita myös.

Pitää vielä loppuun mainita että voisin tehä uuden kategorian ihan niistä miehistä joilla on maailman ihanin ääni.

Sitten matkaan! Juhlitaan tällä postaussarjalla vaikka mun tän päivän ryhmäpresentaatiota, joka ei mennyt ihan täysin vituiks.

6 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

JES!! Lukasin kaikki jo läpi, mut analyysin kerkeen tekemään vasta, kun oon kattonut vähän OTH:tä!

Sanna kirjoitti...

Jamy - Odotan innolla! Täytyy sanoa et tää oli ehkä kivoin postaus tehä ikinä. Jopa mun yleensä superhidas kone latas noi kuvat niinkuin ei mitään, ehkä sekin oli melkosen innoissaan :D
PS. Vaadin, tai siis toivon, sulta kans tällasta postausta.

Jamy kirjoitti...

Noni! Katsotaan palkitaanko odotus! Siellä on nyt part 1! Se jäi aika lyhyeks, mut mua pelotti suurimman osan ajasta, niin ehkä siks.

Jamy kirjoitti...

Analysieren Nummer zwei und drei werden voraussichtlich heute um sechs! Koska postasin jo kahdesti, niin en kehtaa enempää ennen iltapäivää.

Sanna kirjoitti...

Jamy - wunderbar! Mä oon tohon aikaan ehkä puistossa chillailemassa, ni varotan nyt etukäteen et siinä kahentoist kieppeillä saattaa alkaa taas kommenttiboksi paukkua. Ja taso on varmaan ihan tosi älykäs (siis niis kommenteissa).

Jamy kirjoitti...

Hahah! :D