torstai 1. maaliskuuta 2012

iSanna ja päivä sen kanssa.

(Tervetuloa kaikki ilkkujat! Niin että nyt se Sannakin sitten meni ja osti ÄLYPUHELIMEN vaikka aina uhosi ettei osta. Saanen kuitenkin puolustautua? Mun oli PAKKO ton koulun takia. Oon rehellisesti sanottuna ollut ihan vikoja ihmisiä siellä kellä ei oo älypuhelinta. Opettajatkin olettaa että sulla on: esitelmä älypuhelimien ongelmista nettikäyttäjille oli tippasen hankala kun oli vaan se vanha palikka. Oon kyllä aina tykännyt puhelimesta millä voi soittaa ja tekstata, mutta ottaen huomioon miten markkinointi mobilisoituu koko ajan lisää, niin en mä voi parin vuoden päästä kuvitella olevani vakavastiotettava ammattilainen jos mä en tiiä mikä on applikaatio tai miten se toimii.)

Eilen oli suuri iPhonen ostopäivä (jauhan tota ihan omasta tahdostani, Apple ei maksa mulle tästä rahaa). Mikä mahtava ajoitus, koska matkalla kauppaan hukkasin mun vanhan puhelimen. Eilisen kiinnostavin uusi lelu oli Instagram millä voi ottaa kivoja kuvia (tänäinen ykkönen on Angry Birds, vaikka se ehkä onkin niiin 2010):Sitten päivä Sannan kanssa:

Aamulla oli kesä. Ihana aurinkoinen kesä. Mä en kylläkään tykkää kesästä, niin musta tommonen aurinkoinen +15 oli just paras kesäsää.Tehtiin vähän ryhmätyötä kirjastossa.Oltiin reippaasti valmiita ja mentiin notkumaan koulun sisäpihalle. Se on tollanen iso aukio joka kivalla säällä on kiva.Tää kohoava kauhistus on yks pohjoisen kampuksen rakennuksista. Se isoin, siis.Käytiin tyttöjen kaa kartsalla. Mä en ikinä shoppaile kenenkään kaa, tykkään puuhasta yksin.

Oho.Omistettu mun rahoille (kiitos Soikkeli ♥).(Ja siellä kun joku nyt miettii että mistä sulla on rahaa, niinhän kaikilta suosituilta bloggaajilta aina udellaan, niin voin kertoa että sain yhen ylimääräisen apurahan täältä jolla aattelin hoitaa noi pari isompaa investointia ja sit pari normijuttua mitä tarttein ja sitten ihan vaan ostaa reippaalle, stressaantuneelle itelleni jotain pientä kivaa.)

Loppupäivään kuuluikin MS Officen asennusta, poistoa ja asennusta. Löysin hyvän tarjouksen tiistaina, asensin sitä 24h, sitten se sanoi ettei toimi, ja viimeiset 48h oon yrittänyt poistaa jotain vanhaa koeversiota mistä se takkuaminen ehkä johtui. Nyt lataan sen uuden uudelleen ja toivonrukoilen että se toimii. Pitäis viikonloppu omistaa työhakemuksille.

Että näin ne truu lontoolaiset elää!

Ps. Loppuun päivän Sannismi: Jos et osaa valita, ota molemmat.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

En haluais myontaa olevani kateellinen sun iphonesta, mutta oon vahan. Mulla on joku alypuhelin, mutten osaa kayttaa sita, ja oon paassani saanut uskoteltua itselleni, etta jos se ois iphone osaisin kayttaa sita. Mitaan totuuspohjaa tolla luulemuksella ei ole, mutta nain ma kuitenkin ajattelen.

Anonyymi kirjoitti...

Love you loads <3

Sanna kirjoitti...

Hanna - Toi on ihan käsittämättömän helppo käyttää. Mä oon niitä tyyppejä jotka vihaa muutoksia, uutuuksia ja etenkin tekniikkaa. Ton mukana ei tullut ees käyttöohjetta, joten meni tovi että sain sen päälle (piti konsultoida it-kaveria Suomessa) ja sim-kortin sisään (konsultoin Applen nettisivua), mutta sen jälkeen kaikki sujui kuin leikki! Tuntuu henkilökohtaiselta voitolta, koska aiemmin ku oon tökännyt muiden iPuhelimia niin en oo tajunnut niitä yhtään. Mut toi oli jopa mulle simppeli.

...Tai siis ihan kauhea ja kökkö puhelin on, en osaa käyttää, turha olla kateellinen! :D

Lulu - Love you loads too ♥