perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ketchup.

(Se joka tajuaa otsikon eka palkitaan vaikka jollain toivepostauksella! Täällä on kuulkaa sellanen hurlumhei nyt täällä blogissa että.)

Täällä on edelleen ihan kevät. Eilen oli maailman paras fiilis tulla koulusta ajoissa, ennen neljää, tajuten että lompsassa on pikkasen käyttörahaa, ulkona on lämmintä ja fiilis on mainio. Hokasin myös että oon laiminlyönyt pitkän aikaa ton rakkaan paikallisen kuppilan (jossa sattumalta on myös terassi, tai no pöytiä ulkona) ja kirjeen kirjottelut kirjekaiffarille.

Ratkaisu oli simppeli.



Join yhen ja ihmettelin että miten nyt näin nousee hattuun, muistin että ai niin tänään ei olla syöty kuin joku suklaapatukka, ja otin sitten tietysti toisen. Tulin kotsaan puol seittemältä, jutellen itekseni. Pastaa jääkaapista nassuun ja mässäilyn jälkeen menin nukkumaan. Oli ihan virkistävää nukkua sellanen 12h. Kirjeestä tuli, se kun varmasti kaikkia kiinnostaa, todella taiteellinen. Sellasta gonzoilua, jyy nou.

Tänään kokkasin pitkästä aikaa yhtä mun superherkkua: tonnikalanuudelijuustotomaattivalkosipulikastike-mössöä. Tällä kertaa juustona oli mozzarellahelmiä (uus rakkaus!) mutta yleensä käytän fetaa. Jokainen voi käyttää ihan sitä mistä tykkää. Huomasittehan muuten nuo tomaatit tuolla? Tämä siis on selkeästi terveysruokaa.







Aero Bubble -patukka on mun yks ihan ykkösherkku kans. Minttusuklaa-maku erityisesti, koska se on vähän kuin Pätkiksen korvike. Oon nähnyt samaa patukkaa mainostettavan nyt appelsiinin makuisena (joka sattumoisin sekin on mun herkkua, siis aplarisuklaa), ja vihdoin sain maistella sitä. Oli ihanaa.





Mulla on muuten aika monta herkkuruokaa?

Huomenna pitää metsästää "äitipuolelle" synttärilahja, tehä vähän yhtä kouluhommaa yhestä pankista ja aamulla käydä koululla horoilemassa. Tällä en tarkota mitään minihame päälle ja vuokrarahat tissiliiveihin -meininkiä, vaan meillä on joku työnantajakonferenssi ja pitäis jostain syvältä sisältä löytää se verkostoutuja-Sanna joka jaksaa small talkata ja esitellä itteään. En usko et tulee onnistumaan.

Mun viikonloppu pitää sisällään iskän, futista, kauheesti kaljaa, vähän herkuttelua lempparituristi-ravintolassa, ja ehkä jopa tuliaisia Suomesta (pyysin röökiä ja mynthoneita, öhöm). Saatan halatakki sitä jos oikee hellyn.

Ihkudaa viikonloppua murut ♥

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa viikonloppua sinne! Iskät on parhaita!

L

Sanna kirjoitti...

Lulu - kiitti muru! Iskät on, ainakin aina välillä :)

Little Talks kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua! Oon ihan pikkasen kade noista Aeroista. Täällä ei oo näkyny. Mut täällä on tosin Milkaa, sadassa eri maussa, joten se saa nyt sit kelvata!

Hanna kirjoitti...

Marks and Spencerilla myydaan sellaista minttutryffelisuklaata, joka on niiden oman brandin suklaapatukka, ja se on ihan niin kuin paksu patkis. Se on niiiiiiiiin hyvaa! Suosittelen ostamaan ens kerralla ku kayt. Aeroki on hyvaa, mutta toimaistuu enempi patkikselle.

Hauskaa iskaviikonloppua!

Sanna kirjoitti...

Jamy - onneks Milka on kans (yllättäen) mun herkkua. Tuut tänne joskus ja pidetään suklaabileet!

Hanna - Oioi! KIITTI! Voiskin tehä sellasen suklaareissun tonne MS:lle.

Little Talks kirjoitti...

HEI!
Nyt tajusin ton Ketchup. Koska sulla oli tomskuja!!!
Palkinnoksi toivon postausta lemppariblogeista ja parista lempparimiehestä!

Anonyymi kirjoitti...

Mua ny häiritsee mikä toi sun otsikkoarvoitus on hä?

L

Little Talks kirjoitti...

Oumaigaad. Miksi Satuhäiden uusin jakso on "Katseltavissa vain Suomessa" ??

Sanna kirjoitti...

Jamy - Hyvä yritys, mut väärin meni. Oikeesti tarkotin et tää ois niinku kuulumis-postaus, catch up ja sillee (no olipa suuri ja mahtava arvoitus). Mut koska ihanien hanukkien kuvagooglailu on aina hyvä idea, annan nyt armon käydä oikeudesta :D Ja sä olit ainoo joka yritti.
Jumalauta en tajuu! Eilen oli melkoset kriisikokoukset käynnissä FB:ssä kun muutaman tyypin kanssa tajuttiin toi Satuhäät-juttu. Ihan kauheeta! Toisaalta oon vähä ihmetelly et miten ne voi näyttää sitä outside Finland, ku siellä sivuilla lukee et Gramexin kaa sovittu et jos ohjelmas on levymusiikkia ni vaa Suomessa - ja Satuhäissähä on. Mä nyt rukoilen ja toivon et se on vaa pari ekaa tuntia aina vaa Suomessa katottava, ja sit tänään on taas mahdollisuus ihastella sitä.


Lulu - kato niinku catch up! Kuulumisia :)

Little Talks kirjoitti...

Ah, dammnnnn! Mut toisaalta tomaatitkin tavallaan sopis! Mut joo, catch up on nyt ihan ilmiselvä!!!

Ja mä vaadin Satuhäitä näytettäväks ulkomailla, varsinkin, kun tän viikon jakson morsian sai slaagin, kun parturikampaaja paljastui homoseksuaaliksi.

"Anri Kähköselle, 28, entuudestaan tuttu kampaaja, polttareistakin kunnialla selvinnyt nainen ei yhtäkkiä enää kelpaakaan Anrille. Syy on morsiamelle paljastuneessa kampaajan seksuaalisessa suuntautumisessa. Anrille koetetaan löytää tilalle heterokampaajaa, mutta huonolla menestyksellä.

- Jos tyttö tykkää tytöistä, niin kyllä hän voi silti hiukset laittaa. Ei se sinuun tartu, morsiantaan huomattavasti nuorempi sulhanen Ilpo Kähkönen, 20, koettaa selittää.

Anria hänen puheensa eivät vakuuta.

- Entä jos se emäntä tulee mukaan? hän kammoksuu.

Sulhanen jatkaa rauhoittelua, ja lopulta Anri taipuu harkitsemaan asiaa uudelleen ja päättää säännöt, jotka täytyy tehdä vanhalle kampaajalle selväksi.

- Mitään et saa puhua siitä naisesta etkä seksuaalisesta suuntautumisestasi. Laitat vain hiukseni ja menet pois, Anri suunnittelee.

- Pistetään kampaajalle suukapula, sulhanen ehdottaa.

- Sitähän he muutenkin käyttävät, morsian kuittaa"

Sanna kirjoitti...

Jamy - Niinpä! Mä luin kans ton, ja sitte Kakkosen sivuilla niillä on aina sen parin alla kommenttiboksi, mikä oli kans omiaan kohottaa odotuksia. Kirjotan Kakkoselle jonkun itkukirjeen että näinkö te rasistisesti kohtelette ihmisiä, jukoliste luuletteko että meillä täällä maailman metropoleissa ja muissa on muuta tekemistä! Mä niin haluisin Satuhäät-boksin synttärilahjaks.

Little Talks kirjoitti...

Vai pitäiskö meidän tehdä addressi?
Mut kiitti, ku vinkkasit siit kommenttiboksista, en tienny, ja nyt saan ainakin vähän enemmän irti parista.

Viime viikon pari oli kyl musta aika sulonen, Johanna ja Kim, ne oli vähän hassuja, mut aika rakastuneita!

Sanna kirjoitti...

Jamy - toi viime viikon pari oli niin ihana! Mulle tuli jotenki nii hyvä mieli niistä, harmitti ainoastaa ettei ite päässy niihin häihin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai kato joo. Mä meen enkun tunnille. Moro.

L

Sanna kirjoitti...

Lulu - höpöhöpö! Ei tossa nyt kuule enkun taidoista oo kyse D: