tiistai 27. maaliskuuta 2012

Välillä on kivaakin.

Pahoittelut siitä että pari vikaa postausta on ollut sellasta kuvatonta avautumista. Fiilis ei vieläkään oo hyvä, mut aattelin vaihtelun vuoks jakaa kuvia eiliseltä kun näin visiitillä ollutta Suomi-kaveria, ja sitten ne julkaisukelpoiset (eli maisemakuvat) parin viikon takaa kun iskä oli vierailulla. Että joskus elämä on tosi ihanaakin.

PS. Tuolla sivussa on tosiaan mun Formspring, että jos on kysyttävää ja ei jaksa kommentoida, niin voipi tuolla kysellä ja vastaan mitä mieluiten :)

Maistelin iskän ja sen serkun hotellilla tätä herkkua.



Mentiin kattomaan futista. Oli mun eka valioliigamatsi ikinä, ja toivottavasti ei vika.





Taidetta sunnuntaikävelyllä.



Nesteytyksestä pitää huolehtia.



Perinteisesti Suomi-vieraat kiikutettiin Jamie's Italianiin.









18 kommenttia:

Little Talks kirjoitti...

Mä haluan tulla sinne! Näyttää niin kivalta! Ja ne kaikki pubit! Mua masentaa taas tää Saksan "kevät". Pari viikkoa sit oli kuitenkin jo +20 ja nyt mennään siellä +10-+13 -asteen paikkeilla :(

Ja vähänkö tekis mieli tota pastillishottia!

Anonyymi kirjoitti...

Jamie's <3

L

Little Talks kirjoitti...

http://areena.yle.fi/video/1332789471251

Luin Ylen sivuilta noita kommentteja, ja nauratti pari:

Tässä oli jo ehkä vähän sitä "satua", jota nimen mukaan olisi odotettavissa. Kauniit puitteet. Pari kuitenkin aika neutraali, vähän persoonatonkin? Tasapainotti muuten outoa kautta.
– E (ei varmistettu)

Pitkästä aikaa normaaleja ihmisiä tässäkin ohjelmassa!! Kyllä ne edelliset jaksot ovat sellaista freak showta että huh huh.
Harmitti vaan kaason puolesta... ja sulhasen kukkaron...
– Anonyymi (ei varmistettu)

KIITOS EDES YHDESTÄ NORMAALIMMASTA PARISTA! Kerrankin jakso, jossa tuli ajoittain jopa kyynel silmään ilosta. Tokihan raha haisi ja ei pari ehkä sieltä kaikista nokkelimmasta päästä ollut, mutta kauniita ihmisiä on aina ilo katsoa! Oli myös paljon asiaa järjestelyistä, mitä on kaivattu. Kiva, ettei taas ollut pari joka menee naimisiin ihan ensitapaamisesta tai joka vaan läträä viinan kanssa ja on muutenkin aivan outo. Sellasia häiden aliarviointiohjelmia voi sitten tehdä ihan erikseen, mutta pitäkää satuhäissä enemmän tätä linjaa. Ei tarvita draamaa. Onnea parille ja koko perheelle!
– Anonyymi (ei varmistettu)

Ajattelin jo, että kerrankin tulee tännekin ihan positiivisia kommentteja, kun pariskunta ei kiroillut, röökannut tai juonut jatkuvasti. Mitä vielä: "tylsää", "ärsyttävää", "voi mies parkaa kun joutuu maksamaan", "ärsyttävä lapsi"...
Mutta mitäs niistä muitten kommenteista: ihana jakso, jota katsoessa ei tarvinnut tuntea myötähäpeää! Kaunis ja fiksu pari! Tätä lisää!
– Eeva (ei varmistettu)

Oliks vähän ehkä näihin spesiaali"satu"häihin tottuneille tylsä jakso? Mitä sä tykkäsit? Vai katoitko jo?

Little Talks kirjoitti...

Nyt mua alko ärsyttää toi Mikko. Se vaan vähättelee morsiantaan koko ajan. Kun ne menee tonne korukauppaan "Se on ihan auki, et sinne voi varmaan ihan vaan kävellä" sit kun Saija laitto ensimmäisen sormuksen myyjän toimesta sormeen, niin
"joo, mä tykkään tosta sormuksesta, mä otan sen" .

Mä en ikinä kestäis tollasta miestä!!

Sanna kirjoitti...

Lulu - true that!

Jamy - Äääh, musta tää mikä täällä on nyt ni vois kestää koko kesän. Semmone ei liian kuuma, mä en oo mikää helle- ja aurinkoihminen. Mut tuut ehottomasti tänne sit jossain välissä! :D

Luin noi uuden Satuhäiden kommentit eka (tietty et voi oikee hekumoida), ja kuulosti niin leimiltä et en oo vielä ees jaksanu kattoo sitä! Nyt ehkä pitää koska oon jo kattonu kaikki jaksot uusista rakkauksistani Viidakon tähtösistä ja siitä Iholla-sarjasta. Aaaah miten koukuttavaa! Sit vähän vielä Pasilaakin ois jäljellä. Kauan eläköön internetti! Mut koska tänää on eka lomapäivä ja täs ehtii hyvin vielä tehä vaiks mitä järkevää, ni voisin oikeestaa tsekata sen Satiksen nyt.

Little Talks kirjoitti...

Heiii, mistä näkee Iholla??????

Sanna kirjoitti...

Jamy - äärimmäisen yllättäen (oikeesti) mä kyllä sittenkin tykkäsin tosta jaksosta. Ei noista kumpikaan ollu mitenkää mun tyyppisiä ihmisiä, mut ihan hauskoja ne oli, just sellasia näsäviisaita ja sopi kyllä toisillee hyvin. Kauheeta miten sitä voikin itteensä yllättyä!

Sanna kirjoitti...

Jamy - subin netistä! Mä vaan googlasin et Iholla ja subtv. Jee voidaan sit analysoida sitä kans! Ja pakko sun on ees koklata sitä Viidakon Tähtösiä :D

Little Talks kirjoitti...

Meen testaamaan, et näkyyks ne täällä! Meidän pitää tehä semmonen viikkokatsaus kaikista noista loisto-ohjelmista!

Little Talks kirjoitti...

Ainiin. Ikuisuusongelma. Katsomo+Mäkki. Oon tosin saanut sen toimimaan ennen tota Silverlight-paskaa, mut koitan nyt fiksailla. Sieltähän näkee myös SALKKARIT!!!

Sanna kirjoitti...

Jamy - ai kauheeta! Toivottavasti se toimii jo? Joo meidän pitäis kehittää sellanen blogitutka mikä niillä on Iltiksessä sen blondin ja rakkaus-Saulin kaa.

Little Talks kirjoitti...

Siis enkö mä kirjottanu jo et meidän pitää tehdä oma Tutka? Mä olin ihan varma, että mä kirjotin!! :D

Saulille paljon rakkautta <3 Luitko jo, et Adam oli kiroillu "Vittu mitä paskaa" ja Suomen media kuohuu. Adam on niin khuul!

Oon ollut niin kiireinen, etten oo ehtinyt vielä nörtteillä Katsomoa kuntoon, mut kyllä tässä hilijalleen. Onko niissä samoin kun Areenassa parasta ennen -päiväykset?

Sanna kirjoitti...

Jamy - EIKÄ! Ai oli! Mä kiroilen aina noin! Ooooh <333
Arvaa muuten ketä Sauli on pussannut. Siis ei niin että kuka pussasi Saulia vaan ketä se ihan oma-alotteisesti pussasi kännissä homobaarissa.

Little Talks kirjoitti...

SUA???????????
Oon niin kade!
Ja mäkin kiroilen aina noin! Haluisin ehkä lähettää Saulille fanipostia, tai muuttaa Hollywoodiin, et voisin hengailla sen kanssa!

Sanna kirjoitti...

Jamy - JOOO! Elämäni kohokohta! se oli ihan tajutonta. Voitais lähtee yhes Saulille vieraaks :D

Little Talks kirjoitti...

OUMAIGAAD! Mitä mä oon missannut? Voidaanko ruveta buukkaa lentoja nyt heti (jahka saan lottovoiton lottoamatta) ja sit voidaan lentää vaiks Balille hetkeks?

Mä rakastan Saulii ja Adamii, niin paljon, et oon kattonut kaikki Youtubevideot niistä. Ne fanien tekemät kuvamontaasitkin!

Sanna kirjoitti...

Jamy - ooh, vitsi mä ootan lauantaita niin paljon! Voi vaan darrapeikkoilla ja kattoa koko viikon satsit Suomi-hömppää ja ehkä noitakin :D

Sanna kirjoitti...

Jamy - ooh, vitsi mä ootan lauantaita niin paljon! Voi vaan darrapeikkoilla ja kattoa koko viikon satsit Suomi-hömppää ja ehkä noitakin :D