maanantai 5. syyskuuta 2011

Kuka sanoi että shoppailu ei tee onnelliseksi, oli varmaan väärässä.

Hellurei!

Kiva päivä tänään. Pienellä liekillä kytevää flunssaa uhmaten päätin että shop or drop. Mulla oli asioita mitä piti ostaa, ihan oikeasti oli, ja oli kiva päästä ulos kotoota ulkoilmaan. Sääkin oli kiva, tai no oikeestaa ei ollut. Mä luulin et täällä sataa aina, mut eilen ja tänään on ollut semmonen hiostavan kuuma (okei ja sit kohta on satanut). Mun pitääkin siis ostaa vielä uus kaulahuivi, koska mulla on mukana yks lämmin joka on liian lämmin ja yks ohkanen joka on liian viileä. Voi että tää on niin kiva antaa itelleen lupa ostaa huivi tai laukku tai kengät, perustella se järkisyin miksi semmosen tarvii, yleensä kun en todellakaan tarvi, kiellän itseäni ostamasta, ja sitten ostan kuitenkin. Siitä tulee paha mieli :( Saatan mahdollisesti myös ostaa sateenvarjon. Kyllä, minä! Onneks niitä on tosi söpöjä. (Ostan siis sateenvarjon ööö tarpeeseen, en siks että niitä on niin söpöjä.)

...Niin siis lyhyesti sanottuna menin shoppailemaan.Koululaukku ♥ Eikö oo ihan Sanna? 8 puntaa kirppikseltä, ja mä yritin olla ostamatta tota, mutta ostin sitten näköjään. Sitä paitsi ihan oikeesti tartten koululaukun, ja toi on ihan täydellinen mulle.Aattelin lähettää kortit muutamalle seniorisukulaiselle.Oon myös päättäny alkaa kirjeenvaihtoon ehkä melkein kaikkien kaa. Kohta mulla on rannetulehdus kun ei oo tottunu kirjottaa ihan oikeella kynällä. Hitsi täältä on edellee tosi hankalaa löytää kivaa kirjepaperia, mut tommonen rivitön värikäs glitterpaperi ei voi olla huono! Onnea vaan lukemiseen, tulevat kirjekaverit.

Siellä on vissii oltu huolissaan et syön terveellisesti? :D Fear not. Kuvassa illalliseni.Sitten shoppailun jälkeen tapasin Mariellea, ranskalaista tyttöä johon hostellissa tutustuin. Mentiin yllättäen hostellin baariin ja otettiin yhet. Oikeasti yhet!

Oikeastaan tää koko päivä on ollu jotenki niin kiva. Aamu (tai no iltapäivä, miten ihminen jaksaakin nukkua kellon ympäri yli viikon) alkoi ilouutisilla että iskä ja pikkusisko tulee maaliskuussa tänne. PARAST! Ja kohta piipahdan ite Suomessa häissä, ja sitten novemberina tulee ihmisiä tänne.

Okei nyt menee taas liian hyvin. Huomenna varmaan oon kuollut tähän flunssaan ku piti riekkua tää päivä, tai sit tukehdun kylmään ranskalaiseen koska ne on tossa vieressä ja kuitenki syön yhen vielä vaikkei tee ees mieli.

3 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

Laukku! IHANA!!! Ja sit MÄ haluun glitterpaperipostii <3

Sanna kirjoitti...

Oota mä yllätyn :D Ehkä voin vähän jotain joskus kirjottaa ja lähettää sen sitte vaiks väärään osotteeseen.

Lulu kirjoitti...

Nii ja varsinkin ny ku oon muuttanu ni meet ihan sekaisin :(