perjantai 16. syyskuuta 2011

Mukavia hetkiä.

Eilisen ahdistusvuodatuksen jälkeen voisin esitellä tosi hienoja kuvia ja äärettömän kiinnostavia kertomuksia siitä, miksi oon ollut täällä niin onnellinen. Kattokaas little things in life!

"Talo ei ole koti ennen kuin siellä on tehty perunamuusia." Oon myös ihan rakastunut brussel sproutseihin, joiden nimeä en suomeksi tiedä. Vuohenjuusto toimii aina. Ja kana...Oikeastaan mikä tahansa juusto toimii aina. Tiedättekö sen hetken kun pikkuhuppelissa notkuu sängyllä ja yhtäkkiä muistaa että mullahan on jääkaapissa brietä? Se on kuulkaas hieno hetki se.Whitechapel Gallery (metroasema Aldgate East) on mun uus lempipaikka. Kävin katsomassa Thomas Struthin valokuvanäyttelyn, ja nautin suunnattomasti. Esillä oli valokuvia ihmisistä ihastelemassa taideaarteita, perhepotretteja ympäri maailmaa, ja valokuvia kaduista maailman eri kolkissa.Mun paikallinen, joka on tosi kiva. Terassilla voi istuskella lukemassa ilmaislehden oikein tarkasti, ja nauttia auringonpaisteesta.Reilun puolen tunnin reippailu koululle. Ainahan sanotaan että uudelle koululaiselle on hyvä tuntea koulureitti jo etukäteen! Vaikka se oli iso, ja pelottavan näköinen, se tunne kun näki ton tekstin ekaa kertaa ja tajus että "toi on MUN koulu".Kauniina päivänä on kiva kävellä kaunista kanaalia pitkin Camdeniin (joka ei edelleenkään ole mun suosikkipaikka). Parasta on just päivitetty MP3-soitin josta ei löydy yhtään kelattavaa kyllästysbiisiä.10 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

Ruusukaali.

Ja mistä lähtien SÄ nautit auringonpaisteesta??? ;)

<3

p.s. kohta nähään!! Alle kaks kk!!!

Emmi kirjoitti...

Ruusukaali? Mää en kyllä oo ihan varma. Norjaks rosenkål.

Sanna kirjoitti...

Lulu - Siitä asti kun koin pari viikkoa sademyrskyjä täällä! Aattele! Jee, kohta nähään <3 PS. Pelastit mun päivän äsken, you know <3

Emmi - no toi kuulostaa kyl aika ruusukaalilta :)

Kiitos keittiöslangisivistyksestä, tytöt!

riri-peikko kirjoitti...

juusto tosiaankin toimii aina :D juustokakkua nyt tekis mieli ihan sikana *o* ei saa jutella mulle juustoista!
sähän se olet hengaillu vaikka missä, mä olisin varmaan vaan nyhjöttäny sohvalla ;D

Sanna kirjoitti...

Aina välillä oon reipastunu, mut aika paljon oon myös maannu täs sängyllä :) Täytyy olla tasapaino! Eilen tein uunileipiä ja usko tai älä, laitoin ihan oikeesti liikaa juustoa. Oon aina aatellu ettei sellasta asiaa ku "liikaa juustoa" ees oo, mut olikin vaa.
Mietein myös josko harjottelisin juustokakun tekoa. Ostin vähän tylsän makusia kaurakeksejä, ja nehän sopis hyvin juustokakun pohjaks. Ehkä sitten ku nähään jouluna ni voin briljeerata juustokakkutaidoillani!

riri-peikko kirjoitti...

jeeps! :D

Marleena kirjoitti...

Moikka!

Asun ite Whitechapelissä ja innostit mua menee käymään tuolla galleryssä. Et kiitti!

ps. törmäsin blogiisi sattumalta, toivottavasti kommentti ei oo turhan friikki :D

pps. oon ottaa tääl tatskaa ja huomasin kans et olit ottanut. Miten löysit sen paikan ja ooks nyt jälkikäteenkin tyytyväinen?

Sanna kirjoitti...

Marleena - ethän sä ollu yhtään friikki! Oven takana ei ollu omituisia kirjeitä etkä kertonu et tiiän missä asun, ni ollaan ihan ookoo :D Ootko ite asunu Lontoossa kauan? Kiva et innosti galleria, tykkäsin ite siitä paljon, tulee varmaan käytyä kattomassa kaikki vähääkään kiinnostavat näyttelyt.
Tatskapaikan löysin ihan googlaamalla tän alueen tattoo-paikat, ja noiden nettisivut näytti hyviltä. Kävin siellä ja näytti edellee tosi hyvältä, ja suosittelen kyllä nyt jälkikäteenkin. Kuva on siisti, parantunu hyvin, ei mitää ongelmia. Seuraavat kuvat aattelin ottaa jo järjestään tuolla, eli ehkä se on paras suositus :) Se oli siis Skunkz Tattoo, Angelin metroaseman lähellä, ja niiden nettisivuilla voit lähettää haluamas kuvan jos tiedät jo. Eka hinta-arvio mun kuvasta oli vähän korkee musta (en kyllä tiedä Lontoon hintatasoa muuten, et voi olla et oli ihan standardihinta), £120, mut se tippui 40 puntaa sitten kun kuva oli valmis, oon huomannu et tatskaajat muutenki hinnottelee mieluummin eka yläkanttiin, yleensä maksuhetkellä se hinta on sit parisenkybää vähemmän.

Marleena kirjoitti...

Okka, pitääkin tsekkailla. Oon vähän käynyt kattoo noita paikkoja, mutten halua mihinkään Camdenin "walk-in"iin, vaikuttaa jotenkin epämääräiseltä, jos samassa paikassa myydään turistikortteja ja hipsterlaseja :D

Oon itte nyt asunut täällä kolme ja puol kuukautta ja oon kyl tykännyt ihan sikana. Tietty välil tulee sellasia "wtf, mitä mä täällä teen" -oloja, mut niistä ollaan selvitty.

Ja hei tsemii koulunaloitukseen! Ite oon vaan töissä, joten toi kuulostaa astetta järkevämmältä ;)

-M

Sanna kirjoitti...

Marleena - mun kaveri kävi Camdenissa aika lailla walk-in paikassa, sen nimi oli Eclipse, tai siis flaijerin perusteella se sinne meni, mut on ollut tosi tyytyväinen ja meinaa seuraavanki ottaa siellä. Hyvältä näyttää senki kuva, vaiks ite pakko onki vetää kotiinpäin ton Skunkzin kaa ;) Hah, musta tää koulunkäynti tuntuu vähän hömpältä kun oon ollut tällä samalla alalla mitä nyt opiskelen ekaa kertaa ni töissä melkein viis vuotta. Mut miksei :D