maanantai 5. syyskuuta 2011

Angel Canal Festival.

Koin eilen ihmeparantumisen. Tai no, vähän yskittää vielä ja kuulostan ihan tosipervojen seksipuhelimelta (sellaisten jotka dykkää duhaääköhköhnistä), mutta sain nukuttua hyvin eikä kurkku sattunut ollenkaan.

Täällä meidän alueella järjestettiinkin sopivasti sunnuntaina Angel Canal Festival, joka vaikutti oivalta, perheystävälliseltä ja rauhalliselta paikalta. En oo tosiaan kotoa poistunut ehkä viikkoon, ja tollanen kahen minuutin päässä sijaitseva ulkoilmatapahtuma kuulosti äärimmäisen herkulliselta - ah miten kaipasin raikasta ilmaa! Ja etenkin antoisan Notting Hill Carnival -eksperienssin jälkeen vaikutti tosi hyvältä tommoinen kylätapahtuma. Nimensä tapahtuma saa tuosta Angelia halkovasta Regent's Canalista, joka on niin suloinen et saatan jopa välillä mennä sen varrelle kävelylle. Minä! Harrastamaan liikuntaa!Kanaalin varrelle oli myynnissä kaikkea ihanaa, itse investoin tällaiseen kakkunekkuun joka oli päällystetty suklaalla. Maistui ihan masaliisalta.Angelissa kun ollaan niin festareilla oli tietenkin pakko olla oma enkeli. Jostain syystä siellä oli myös aitaus, jossa oli aimo kasa pöllöjä. Siis eläviä, isoja ja pieniä, pöllöjä. Kojua varmaan piti joku pöllöjenpelastuspartio, mutta jotenkin tuli vähän ristiriitainen olo kahlehdituista pöllöisä keskellä meluisaa puistoa, aitauksessa jossa myös koirat juoksentelivat vapaana.Tapahtuman musiikista vastasi aika leppoisa katubändi, joka muistutti vähän Gogol Bordelloa (sydän tähän). Etenkin toi niiden maskottikoira selkeästi nautti elostaan.

Muutenkin eilen oli kiva päivä. Soitin serkkumurulle jonka kaa en oo Suomesta lähdön jälkeen jutellut. Join myös kaljan.


2 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

IHANA toi sun tikkari!!! Mä haluun kans!

Sanna kirjoitti...

Se oli niiiin törkyhyvää! Mut onneks tääl on joka päivä yhet markkinat, en kyl oo käyny niil viel, mut eiköhän me sulleki tikkari löydetä ;)
Ainiiainii, tossa mun vieressä on BurgerKing! Eks sä ollu ihan lovena siihe?