sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Our house, in the middle of our street.

Tervetuloa mun ihanaan kotiin ♥
(Tässä nyt ei näy sitten mun huone, koska siitä otetut kuvat oli ihan kaameita ja aattelin kuvata siitä videon jossain välissä jos saan vaikka sen ladattuakin tähän haitek-palveluun, ja sitten myöskään mun pihasta ei oo kuvia koska aattelin toteuttaa sinne semmosen tuunaus-projektin niin saatte sitten ehkä ennen/jälkeen-postauksen.)

Jaan kodin kolmen muun tytön kanssa, jotka on ihan parhaita. Pelotti etukäteen tää kämppiselämä, koska en oo sitä koskaan harrastanut, mut ah, en tiiä mikä superkarma musta piti huolta :) Noi tytöt on niin kivoja, fiksuja, ja kaikilla on ihan killerihuumori. Jääkaapin ovi on vähän semmonen yleinen avautumisfoorumi, ja tällä hetkellä siellä on eilen perustetun keittiölauluihin erikoistuneen vitsibändin hittialbumin biisilista. Musta esim. "You can leave your apron on" tai "Getting drunk on a middle class rhubarb afternoon coctail" on todellista hittisinkkumatskua.Tää talo on semmonen telkkarista ja leffoista tuttu brittitalo. Tässä on kolme asuntoa, meillä on katutason koti joka on kaksikerroksinen. Katutasossa eli yläkerrassa on keittiö, ruokahuone ja olkkari. Alhaalla on meidän kylppäri ja jokaisen oma huone. Takapihakin on, ja mulla kun on kadunpuoleinen huone niin mulla on oma tupakkapiha.

Keittiö, joka on i-h-a-n-a!! Musta mahdollisesti tuleekin mestarikokki täällä asuessa, koska tuo taivas on ensinnäkin superviihtyisä, plus sieltä aina löytää kaikkea jännää kokkikirjojen, maustepurnukoiden sun muiden muodossa.

Ruokahuone, josta löytyy muun muassa myös levysoitin ja kasa mahtavia älppäreitä.

Olkkari, jossa toimii myös kirjasto, lautapelilainaamo ja videovuokraamo. Täällä on tosi mielenkiintoisia kirjoja politiikasta, valokuvauksesta ja kaikesta, hyllyllinen hyviä dvd:itä ja aah, lautapelejä! Olkkarissa on myös takka, jonka edessä varmaan tulee vietettyä muutama hyytävä talvi-ilta. Tykkään myös meidän monikanavatelkkarista.Takapiha, jossa siis grillailtiin ja poltettiin tavaraa silloin männä päivänä. Murut (tiiätte ketä ootte), tuolla sitten grillaillaan marraskuussa!
(Okei, ehkä oon vähän yltiöpositiivinen ja me ei tosiaankaan grillailla marraskuussa.)

Kysyttävää? Vastailen mielelläni :)

13 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanan nakoinen koti teilla <3

Sanna kirjoitti...

Kiitos! Livenä viel hienompi ku näiden heikosti valaistujen taidekuvien kautta. En kyl ikävä kyllä ite voi ottaa kunniaa sisustuksesta :) Mut toisaalta, jos mä sisustaisin tän kodin niin se näyttäis aika samalta mitä se nytkin on.

Emmi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :) Näyttää viihtyisältä.

Sanna kirjoitti...

Kiitos - näyttää ja onkin! Tervetuloa kylään jos tänne päin satut :)

Essi kirjoitti...

voi ihana toi kämppä ! oon jo iha kade <3 ps. kertoks iskä et se oli vissii varannu lentolip meille sinne ? (:

Sanna kirjoitti...

WHAAAT?? Ei kertonu! PARAST! Koska tuutte? Tietty samaa aikaa ku noi muutki :D Käske sen soittaa mul. Tai mä voin tekstaa vaiks sil tai jotai muuta teknistä.
Voitte sit tulla tänne illalliselle :) On kyl ihana koti <3

Lulu kirjoitti...

I-H-A-N-A-A-A-A-A!!! Toi on niiiiiiiiiiiin ihana koti! SANNA! MÄ EN KESTÄ! :D

Grillaus, YES!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA TOI KOTISI!!!! <3
grillipileit ootellessa.

-Jiii

Sanna kirjoitti...

Lulu & Jiii: Kiitos murut! Tää on kyl niin ihana <3 Ja hei krillipileet, kreisipailaukseks se menee kuitenki :D

Essi kirjoitti...

oooraaaait !! :) no siis se puhu jotain jalkapallosta(yllätys) enkä älynny yhtää mitää muuta ku et peli on (vissii joku aika paska(kuten ne aina)). Mut siis maaliskuun 16 päivä olis tarkotus tulla ja olla sitte maanantaihi(19) asti :))

Sanna kirjoitti...

Jebou, jutskasinki sen kaa tänää tekstiviesteillä. Toi on just hyvä aika jee! Eikä ole mikää paska peli, me niiiiin mennää sinne. (Jos jostai tästä kaupungista löytyy viel lippui...)

Anonyymi kirjoitti...

Onko ne kaikki kolme likkaa brittiläisiä joiden kans asut? :)

Sanna kirjoitti...

Kaks on brittiä ja yks on Romaniasta :)