lauantai 3. syyskuuta 2011

Lauantai-päivän huumaa!

(Ja toki myöskin lauantai-illan, yön, sunnuntaiaamun...)

Meinasin eilen osallistua suomalaisten opiskelijoiden pubi-iltaan. Se kuulosti hauskalta, ne kokoontuu joka kuun ensimmäinen perjantai ja aattelin et ois ollut hauska nähä pari suomalaista jo ennen koulun alkua.
Sen jälkeen aattelin et oisin suunnannut takasin maailman parhaalle hostellille moikkaamaan yhtä ranskalaistyttöä, jonka kanssa kaverustuttiin - juhlittais sitä että sekin on saanut kodin.

Njääh. Keksin ehdottomasti iloisempaa tekemistä! Se oli niin hauskaa että jatkoin sitä tänäänkin.

Flunssaisena tuntu hyvältä idealta kuvata ruokaa! Jee! Aamupalaksi vaniljajugurttia ja tuoreita vadelmia. Kävin eilen taas tunnelmoimassa ruokakauppaa. Voisinkohan muuttaa sinne?Äh oikeesti, tän flunssan ois parasta loppua pian koska nää nuhapostaukset alkaa kohta olla ihmisrääkkäystä. Mutta eikö oo kiva että näätte ainakin ettei sillä Sannalla vielä oo kusi noussut päähän eikä rahat loppu dokaamisen takia! Ihan normaalia arkea täällä nähkääs :D

6 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Nuhapostauksista huolimatta sulla on loistava kirjoitustyyli josta tulee hyvälle tuulelle. :) Ja nyt harmittaa että olet niin kaukana! Miksei me nähty kesällä?? (Vastaus on että olin niin kiireinen etten muka joutanut käväisemään Helsingissä.)

Jään odottamaan päivitystä siitä, miten kysyt voitko muuttaa sinne kauppaan. Nuhaisena on ehkä alttiimpi tuollaisille impulsseille... *g*

Sanna kirjoitti...

Kaukana mutta lähellä! Eläköön ihmeellinen internetti :D Ja sähän oot nykyisin kokenut lentäjäkin, et tervetuloa vaan :)

Ehkä mä en kysele ollenkaa, piiloudun vaa jonneki hyllyyn tai hyllyn alle. Kehtaiskohan siellä ottaa kuvia? Alan ehkä kuvaamaan mun ostokset. Ostin yhtä tosi herkkua Kitkat-vanukasta ja piti ottaa siitä kuva, mut vahingossa söin sen heti :( Onneks aion ehkä joskus ostaa sitä uusiks.

Kiitos palautteesta, kiva kuulla et tykkäät :)

riri-peikko kirjoitti...

no hienoa että olet ihan jalat maanpinnalla siellä! koita parantua siitä flunssastas niin ehdit niitä tuttavuuksia sitten tapaamaan :) <3

Sanna kirjoitti...

Maanpinnalla, sängyn pohjalla.. :D Koitan tervehtyä! Huomenna ois joku kanaalimarketti minne haluisin kämppisten kaa kovasti. <3 Pus!

Lulu kirjoitti...

Ihana breku! <3 Sähän elät yliterveellistä elämää siellä... Ihan vissiin hyvä ett muutit :D <3

Sanna kirjoitti...

Lulu, vihjaatko sä että mä en ennen eläny yliterveellistä elämää!?? :D Meen vaa nii sekasi tuol ruokakaupas. Eilen ostin ekan pitsan kahtee viikkoo ja senkin poltin, eli en syöny sitäkää kokonaa.