torstai 8. syyskuuta 2011

Yhdeksäs vauva!

Hyvää synttäripäivää multa mulle!

Ennen......jälkeen!Ah, rakastan ♥ Kävin naapurissa olevassa Skunkz Tattoossa, ja suosittelen! Mun tatskaaja oli Steve, joka oli tosi ihana. Oottelen kosintaa, koska se ei pyytäny mua pussailee takahuoneesee session jälkee, ni se varmaa suunnittelee jotai isompaa. Toi kuva makso 80 puntaa. Tykkään ihan kauheesti :) Tiättekö sen tunteen kun on just ottanu uuden tatskan ja sitte vaa tuijottelee sitä koko ajan?

PS. Läskikäsikommentit, ette oo tervetulleita.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

En tiiä kyl sitä tunnetta ku on just ottanu uuen tatskan ja tuijottelee ku mulla on itsellä vaan yks ja seki korvan takana. Unohdan aina, että se on siellä. Tää on muuten tosi kiva, onneks olkoon! Mulla on kans nytten kauhea tatuointikuume!

Sanna kirjoitti...

Pystysit kyllä tekee aika hyvää sivubisnestä akrobaattina tai mitä ne on jos pystysit tuijottelee :D
Kiitos! Oon itekki eri onnellinen tosta. Enää ehkä öö neljä mitä just nyt haluan lisää :) Mitä sulla on korvan takana? Tommonen kuume on yks harvoista taudeista joista tykkään, kipinkapin neulan alle vaan ;)

Katri kirjoitti...

Way, jey!! Tosi hieno! :o Mä oon ajatellu, et kävisin ens keväänä jossain niistä Camdenin miljoonasta mestasta ottaa seuraavan kuvan....

Sanna kirjoitti...

Kiitti Katri! Uusien kuvien ottaminen on aina kivaa :)

riri-peikko kirjoitti...

yhdeksäs vauva juu :D mikä niissä tatskaajissa oikein on? sä varmaan tästä lähtien käyt ottamassa tatskoja oikein tiuhaan tahtiin ^__^

Sanna kirjoitti...

Mulla on vielä ainakin neljä tatskaa jotka haluisin ottaa, et ehkä käynkin :D Mut joo, en tiiä onko tatskaajat yleisesti ihania, ehkä, mut toi mun oli tosi söpö ja kiva ja sillä oli ihana aksentti. Toiset kai sit vaa tykkää noist tatskoista :)