perjantai 30. syyskuuta 2011

Rum and coke £2.20

Joojoo vähän oon paska bloggaaja. Ois ehkä järkevämpää vähän jaotella näitä juttuja, tai siis että yhessä postauksessa kertois vaan aiheesta X eikä mainittis sieltä täältä aiheista Z, Y, Ä ja Ö. Nyt musta tuntuu et oon unohtanut et mistä oon aiemmin ees puhunut. Tekis mieli nytkin kertoa tosta torstain jokiristeilystä, avautua kouluongelmista (siis että mitä teen tulevaisuudessa) mut oon mahdollisesti kertonut niistä jo aiemmin, ja sitten pari käytännön asiaa täältä uutena asukkina. Ei truu-hyvät bloggaajat tee niin, ne kertoo aiheesta X ja siks niitä kommentoidaan! Mennään sit tolla jokiristeilyllä.

Meillä oli torstaina vika CIM, jonka jälkeen tiedossa oli risteily Thamesilla ja ekat opiskelijapippalot. Opiskelijabaareja on kaks, The Hub ja The Rocket. Rocket on pohjoiskampuksella (jossa mäkin oon) ja toi Hub keskustakampuksella. Onneks meidän course leader -ope tietää mitä priorisoida ja käski hakea omat juomat mukaan tonne paatille, koska siellä on kuulemma kallista :) Käytiinkin sit Alexin (se mua vuoden vanhempi tyttö) kanssa ostamassa kulmakaupasta tietenkin kaljaa. Laivalle päästyä oli vähän ongelmallista koska kaikki muut näköjään käsitti "omat juomat" limppareina, mut eipä se henkilökunta mitää meillekään sanonut. Tääl on ollut ihan törkeen kuuma, me no like, ai että maistu hyvältä se kylmä mallasjuoma!Bussissa matkalla joelle me oltiin ihan kuuden tytön kesken, kaikki meidän kurssilta, ja kaikki oli tosi kivoja. Jännä miten nyt oikeesti huomaa et se ikä on vaan niitä numeroita: yks ihana uus tuttavuus oli 18-vuotias. Aluks mulla oli kyllä jännitys et miten tuolla kenenkään kaa tulee toimeen, mut nyt on tutustunut jo niin kivoihin tyyppeihin! Harmi et meillä varsinaisia luentoja ei ihan kauheesti oo yhessä, eli ens viikolla kun koulu kunnolla alkaa pitää taas tsempata ja sosiaalistella. Hui. Meidän bussissa oli aivan ihana ope, joka ennen on ajanu turistibusseja ja se sitten piti meille kunnon saittarin ku ajeletiin itäisen keskustan läpi. Sen nimi on Bruce Almighty (okei toi sukunimi tuli vaan sen yleisestä mahtavuudesta), ja nyt me mietitään et miten monta human resources -kurssia vois mahduttaa omaan aikatauluun, se opettaa niitä.

Jostain syystä meidän paatti lähti Thamesia väärään suuntaan, eli sinne päin missä on Greenwich ja Canary Warf. Oli kyl ihan kiva nähä noita paikkoja, koska tuolla päin ei hirveesti oo tullu pyörittyä. Jännä miten tuntu et on matkalla maailman ympäri 80 minuutissa, maisemat vaihteli Amsterdamista New Yorkkiin ja välissä vähän 80-luvun Egyptiä.Kruisailun jälkeen mentiin baariin. Hubiin oli ihan kaamee jono, eli mentiin sitten sen vieressä olevaan oikeeseen baariin Alexin kanssa. Se oli tosi kiva (kolme Becksiä vitosella!) ja siitä saattaa tulla MEIDÄN opiskelijakuppila. Hannah (toinen tyttö ketä tapasin heti ekana päivänä) tuli mukaan, ja oli kyllä tosi kivaa kolmestaan puida ensivaikutelmat koulusta. Sovittiin jatkotoimenpiteistä seuraaville viikoille, et käydään tekemässä yhtä ja toista kimpassa. Mentiin sitten Hannahin kanssa katsastaa toi Hub, joka vaikutti ihan hostellin baarilta. Siniset seinät, ja vähän semmonen yökerhomainen - ei superparas, mut tosiaan rommikola rapiat kaks puntaa niin kyllä siellä hetken aikaa viihty. Joku poika tuli meille juttelemaan, Adam meidän kurssilta, ja se on selkeesti se sosiaalinen sydän. Superkiva, ja siltä löytyi jo kaikkien puhelinnumerotkin. Jatkettiin kolmestaan Rockettiin joka oli tosi kiva! Etenkin iso takapiha josta sai ilmaisen burgerin - kyllä muuten tossa vaiheessa jo maistui. Ei jaksanut enää kauheesti kreisipailaa, niin olin sitten nätisti kotona ennen yhtätoista. Aika hyvä fiilis jäi ekasta opiskelijariennosta, uusia tyyppejä, ja tuntuu et noi Hannah ja Alex on kyllä just ne munlaiset tyypit :) Yhä kyllä hottispojat uupui.
Eilen olikin vähän väsy fiilis, meinasin suunnata nukkumaan kasilta kun samaan aikaan kämppis S koputti oveen ja kertoi että yllärigrillaus alkaa nyt. Eihän tollaselle voi sanoo ei!

Nyt pitäis lähteä puistoon moikkaamaan yhtä ranskistyttöä jonka tapasin hostellissa. Ihanaa hellesää ♥

NOT.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Siis toi on niin tyypillista, etta joku pyytaa juomalle tai jotain ja sitten paikan paalla selviaa, etta kahvia vaan tarkoitettiin. Jos kyse ei ole alkoholista se pitaisi tehda selvaksi kadesta pitaen. Tyhmat britit!

Sanna kirjoitti...

HUI! Hyvä tietää, muistaa sit aina varmistaa. Tää on musta nii outoa ku en ehkä aatellu et nää britit ois lasiin sylkijöitä.
..Oikeestaa nyt kun aattelen, ni mun lisäks ainoot kolme ketkä joi tuolla kaljaa oli brittejä. Eräät vaa soitteli niiden iPhoneista kunnon ysärihittejä niinku 2unlimitedia, mikä on musta hämmentävää koska ne ei varmaa ollu ees syntyny silloin.

Soile kirjoitti...

Kävin tuolla samalla jokiristeilyllä silloin kesällä. :)

Hauskaa, että samanhenkistä porukkaa on löytynyt! Minä suhtaudun aina hirveän pessimistisesti uusien tuttavuuksien etsimiseen ja olen tosi mielissäni ja yllättynyt, kun törmääkin tyyppiin jonka kanssa tulee juttuun. Ehkä saat kursseilta vielä lisää kaltaisiasi tuttavuuksia joiden kanssa tulee nähtyä ilman eri ponnisteluja!

Uskomatonta että siellä on niin kuuma että sinua ärsyttää. Oikeasti, en osaa kuvitella. Mutta puolestasi toivon että ilmat viilenevät pian!

Sanna kirjoitti...

Soile - joo tää on oikeesti ihan kauheeta. Taas oli kolmenkympin hellepäivä. Useimmille ehkä toi ois tosi ihanaa mut mua ahdistaa ihan kauheesti, en tykkää ollenkaan kesästä yleensä muutenkaan (paitti lomahetkistä). Onneks on ees noita uusia kavereita :)