lauantai 24. syyskuuta 2011

Lauantaihuumaa!

Moikka! On varmaan ollut ihan kauhee ikävä jo.
Mulle tuli torstaina täyteen kuukausipäivä Lontoon kanssa, ja meinasin tehä hienon "miltä nyt tuntuu?"-postauksen mut menin mieluummi lähipubin terassille, ni teen sen sit joskus toiste.

Juon tässä just toista printterinasennuskaljaa (asennus suoritetty onnistuneesti!). En ikinä aatellu et tarvisin printteriä, mut mun kaikilla kämppiksillä on, ja sit huomasin et noita halpislentolippuja pitää aika paljon ite tulostella, samoin ekana (ja varmaan muinakin) koulupäivänä pitäis olla jos jonkinlaista lappusta printattuna. Oli hirvee ongelma et mistä jotain printteriä lähtee ostaa, mut yks päivä vahingossa bussi meni Curry'sin ohi ja muistin et ahaa, sieltähän niitä saa. Tommonen perusprintteri makso £19, värikasetti ja paperit ja johto (siis kaks johtoo koska ekaks ostin vääränlaisen) olikin sit pari puntaa enemmän yhteensä. Ja ah, nyt se on asennettu, ja oon sillä printtaillukki jo kaikkea! Tunnen miten mulle on kehittymässä printtailuongelma.

Koska kaikilla vehkeillä pitää olla nimi, saanen esitellä: Paul the Printer!Nyt on sitten kaikki valmiina ekaa koulupäivää varten (toivottavasti). Oon varmaa unohtanu jotain maailman tärkeintä. Tosi asiallisen ja aikuisen näköinen tää mun ekaluokkalaisen varustus.Lähetään illemmalla kämppiksen kaa kattoo Tinker, Tanker, Soldier, Spytä. Joku vakoilujuttu, mut siinä on Gary Oldman ja Colin Firth :) Seuraava mitä aattelin mennä kattelee on joku Killer jotain -leffa, erityisesti siks et sitä mainostettiin bussin kyljessä ja siinä luki et siinä on Jason Statham ja Robert de Niro, eli kaks tosi hyvää syytä.

PS. Jee. Tänne on luvattu ens viikolle intiaanikesä, 28 astetta. Ette uskokaan miten TAJUTTOMAN ONNELLINEN olen.

6 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Tänne on luvattu ensi viikoksi alle kymmentä astetta joka päivälle.

Olen myrtynyt.

Elämäsi kuulostaa ihanalta.

Ks. yllä.

Sanna kirjoitti...

Soile, mä vaihtaisin mielelläni noi sääennusteet! oon ottanu mukaan tänne vaan kumppareita ja lämpimiä syys/talvivaatteita, ja muutenkaan en tykkää ollenkaan liian lämpimästä säästä, mitä kaikki yli 20 astetta on selkeesti :)

riri-peikko kirjoitti...

joo odotat varmasti kesää innolla :D ja sun varustus on erittäin söpö kuule ^__^

Sanna kirjoitti...

Hihii, onneks ees söpö joskaan ei kovin aikuismainen ;)

Lulu kirjoitti...

Ah. Kesä. Loving it. Tai sit ei. Osanottoni :D

<3

Sanna kirjoitti...

Kiitti Lulu - onneks näin aamutuimaan vielä näyttää ihan pilviseltä ja viileeltä.