torstai 8. syyskuuta 2011

Kulturelli keskiviikko.

Kämppisten kanssa käytiin eilen kattomassa mangatanssiteatteria. Kyllä, katsokaas kun oon nyt lontoolainen niin pitää alkaa sivistyneeksi myös! Olin aatellu että se ois jossain hämyisessä underground-tanssistudiolla jossa yleisöä on ehkä kakstoista ihmistä, mutta ehei. Sadler's Wells oli tosi iso ja hieno, ja esitys oli varmaan loppuunmyyty.



TeZukA-esitys oli tosiaan jotain ihan muuta. Mä oon teattereissa nähnyt vaan näitä normaaleja teoksia, ja tää oli eka kerta kun näin muutakin kuin sitä perus-Shakespearea. Esityksessä yhdisteltiin mangasarjiksia, tanssia ja vähän vaikka mitä. Tykkäsin, nautin, esiintyjät oli äärimmäisen lahjakkaita, japanilainen musiikki ihanaa, ja ne paidattomat superhyväkroppaset tanssijapojat oli kans ihan ookoo. Arvostin siis tiettyjä juttuja mut ehkä se Suuri Hieno Ajatus teoksen taustalla jäi mulle vähän kysymysmerkiks.



Sitten mua koko ajan vaan jännitti kun pojat kiehnäs toisissaan valkosissa alkkareissa et mitä jos niillä yhtäkkiä alkaa seisoo. Stressasin siitä koko toisen puoliajan.



Lähen nyt kokkaamaan koska oon yksin kotona, ja kukaan ei pääse todistamaan miten käsi mä oon keittiössä. Tätä ennen oon yrittäny vaan paistaa yhen valmispitsan. Se paloi. (No okei salaatin mä sain tehtyä ilman ongelmia.) Kokkailuepisodin jälkee meenki tekee jotain tosi ihanaa, josta saatte ehkä tietää illalla, kjähähäh.

3 kommenttia:

Riri kirjoitti...

voi noita sun huolia XDXD meni koko esityksen kattominen ihan pilalle kun sua niin hermostutti XD
oivoi, naurattaa! :D

Sanna kirjoitti...

Ei naurattanu silloin! :D Me oltiin ihan melkein eturivissä ni ois todisteet ollu kuule varsin hyvin nähtävillä...

Riri kirjoitti...

ai ai XD